ChatGPT AI på jobbet

Längd
9 timmar
Pris
1 000 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
9 timmar
Pris
1 000 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

AI på jobbet är kursen där du kommer att upptäcka hur AI kan effektivisera tidskrävande uppgifter och frigöra din tid!

"AI på jobbet" är en ledarledd distanskurs där du kommer att upptäcka hur AI kan effektivisera tidskrävande uppgifter som hantering av e-post, använda excel på ett enklare sätt, göra smarta presentationer, framställa rapporter, samt förbättra dina texter på ditt arbete till grammatisk perfektion.

Skaffa dig en liten ”minisekreterare” och låt din AI assistent ta de lite halvtråkiga, repetetiva uppgifterna och frigör din tid till andra mer stimulerande saker. Genom hands-on övningar och demonstrationer får du inte bara lära dig teorin bakom AI-teknologier utan även hur du kan tillämpa dem i verkliga arbetsuppgifter. På den här kursen får du en mix av guider, praktiska övningar och personlig feedback så du kan använda dina nya färdigheter direkt i din yrkesroll. 


Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs här.

Kursmaterial
Smartphone eller en dator med webbkamera och bra internetuppkoppling behövs för att delta i kursen. 
App ChatGPT är idag avgiftsfritt att använda men det finns även betallösningar för konto som inte ingår i kursen. App ChatGPT installeras med hjälp av ledaren för den som vill.

Kursledare
Göran Hjertman har varit IT konsult under många år med lång erfarenhet av AI-lösningar och har jobbat i allt från akademiska miljöer till affärsdriven IT-konsult på bolag som ABB och IKEA. 

Info om anmälan
Anmäl genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. 

Vi reserverar oss för att kursen kan komma att ställas in eller bli en framflyttad kursstart om det skulle bli för få deltagare. Vi kontaktar dig alltid innan förändring och du har då rätt att avboka din plats kostnadsfritt.

Ju tidigare du anmäler dig desto större chans att kursen kommer till start.

Kallelse till kursen kommer via mejl ca 1 vecka innan kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv in det in notering på din anmälan. 

Ge bort en kurs som present! Du vet väl om att vi har presentkort på våra kurser? https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/presentkort/


Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

4 september, 2024

  • Kurs
  • Distans

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av ChatGPT AI på jobbet och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights