IT Café med SPF Seniorerna

SV Gävleborg, i Gävle
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vill du lära dig mer om din telefon, surfplatta eller dator?

Innehåll
Behöver du hjälp att göra en specifik inställning på din enhet? Vill du lära dig hantera en specifik App? Vill du installera din epost på enheten? Välkommen till vårt IT Café där du tillsammans med oss för möjlighet att lära dig mer om din telefon, surfplatta eller dator. Du väljer själv när du vill delta och sätter själv agendan för vad du vill lära dig mer om.

Upplägg
Vi fortsätter med vårat populära IT-café och träffas varannan onsdag (jämna veckor) klockan 14:00.16:00, fram till 29 maj. Stödet är kostnadsfritt för SPF Seniorernas medlemmar och du behöver inte föranmäla dig. Du väljer själv när du vill delta och hur länge du vill delta. Träffarna inleds med ett specifikt tema, efteråt finns tid kvar till individuellt stöd, antingen kring det tema vi pratat om för dagen, eller andra frågor som du själv har med dig. Alla frågor är alltid välkomna.

Varmt välkommen önskar vi dig som vill lära dig mer om din telefon, surfplatta eller dator. Har du en vän som är eller som vill bli medlem inom SPF Seniorerna, och som skulle behöva IT-stöd? Kom då ihåg att bjuda med dig din vän! Lyssna på när P4 Gävleborg besökte oss HÄR

Om ledarna
Vi som lotsar dig i ditt lärande är själva aktiva medlemmar från SPF Seniorena Gavle, Hille och Ankaret.  

Temaföreläsningar
Några av träffarna inleds med en temaföreläsning på 30-60 minuter
24/1 Inget specifikt tema
7/2 Inget specifikt tema
21/2 Temaföreläsning: Digital säkerhet och digitalt ID (vi gästas av medarbetare från Swedbank)
6/3 Inget specifikt tema
20/3 Temaföreläsning: Parkeringsappar
3/4 Inget specifikt tema
17/4 Temaföreläsning: Köpa buss- och tågbiljett (vi gästas av medarbetare från Vy buss/X-trafik)
1/5 Röd dag - inget IT Café
15/5 Temföreläsning: 1177 och Min vård Gävleborg i telefonen (vi gästas av medarbetare från Hälsotorget,
29/5 Tema ej klart

Förkunskaper
Alla frågor är välkomna, men om du är nybörjare och knappt använt din enhet tidigare, eller har väldigt mycket du önskar lära, rekommenderar vi dig att först gå någon utav våra kurser.

Bra att veta
Kom ihåg att ta med dig den enhet du önskar lära mer om, det vill säga din telefon, surfplatta eller dator. Kontrollera att din enhet är laddad och ta gärna med dig din laddare. Se gärna till att du har koll på dina användarnamn och lösenord till telefon, mail, samt Apple-ID eller Google Account.

Ta med en vän
Har du en vän som är eller som vill bli medlem inom SPF Seniorerna, och som skulle behöva IT-stöd? Kom då ihåg att bjuda med dig din vän!
Veckodag: Onsdag
Tid: 15:00-18:00
Lokal: Drottninggatan 6
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av IT Café med SPF Seniorerna och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Gävleborg
Styrmansgatan 4
826 37 Söderhamn

Studieförbundet Vuxenskolan Gävleborg

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) erbjuder folkbildning i form av studiecirklar, kurser, föredrag och kultur. Här hittar du några av kurserna som hålls i Gävleborgs län där kommuner som Gävle, Sandviken, Söderhamn, Bollnäs och Hudiksvall ingår. SV erbjuder kreativa mötesplatser där människor med olika...

Läs mer och visa alla kurser med SV Gävleborg

Highlights