Diplomerad friskvårdsmassör

Ellens kropp och själ
Kursinformation
Gävle
2 dagar
6 900 - 7 800 SEK
Kommande starter
Gävle
2023-02-18 10:16  
7 800 SEK
2023-03-27 10:16  
7 400 SEK
Svenska
Diplomerad friskvårdsmassör

Kursbeskrivning

Utbilda dig till diplomerad friskvårdsmassör

Du som deltagare blir diplomerad friskvårdsmassör och du kan jobba både på salong, på spa, på företag eller starta eget företag. Inga förkunskaper krävs, man lär sig med tiden och under utbildningen. Denna kurs passar alla åldrar, oavsett om man vill byta yrke eller helt enkelt skaffa sig en hobby med bra extrainkomst.
Två intensiva dagar i en fantastisk miljö och massor av skoj! 
Du kommer både ge och få massage så oömma och slappa kläder är att rekommendera, shorts för killar och bh som går att knäppa på tjejer.

Kursintyg

När du utfört dina 100 praktiktimmar kommer ett slutprov och därefter får du ditt diplom. Vi håller god kontakt under alla praktik-timmar. Känner du att du behöver extra feedback är du alltid välkommen att höra av dig och / eller utföra en massage på mig för bästa tips och råd.

Kursinnehåll och upplägg

• Svensk Klassisk Massage
• Spamassage
• Triggepunkter
• Muskler & Skelett
• Kundbemötande
• Starta / driva företag

Upplägg

10-17 med en lunchrast mellan 12-12.30. Fikapauser tas under dagen.

Kursledare

Ellen Ottnargård, har drivit företag sedan 2014. Jag har jobbat på en rad olika spa & slaonger. Att jobba med människor och kunna hjälpa dem är bland det bästa jag vet."

Intresseanmälan

Intresserad av Diplomerad friskvårdsmassör och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 15 recensioner.

Sara Eriksson

En helt igenom bra kurs! Ellen är en jätte bra lärare och fantastiskt duktig på att förklara och berätta så man förstår. Jätte mysigt lokal att få vistas i. Ser fram emot att gå fler kurser av Ellen 🤩

Linnea Lindgren

Kursen uppfyllde alla mina förväntningar och jag känner mig nu trygg att erbjuda helkroppsmassage. Vi var en lagom stor grupp och förutom kunskapen vi fick med oss fick vi också vistas i en fantastisk kursmiljö med gott fika och härlig atmosfär under helgen. Ellen var en trygg, öppen och duktig lärare! Rekommenderas!

Sabina Antell

Tack Ellen för en fin massagekurs i härlig miljö! En pedagogisk utbildning i massage med bra guidning av trygg lärare! Rekommenderas starkt!

Ellens kropp och själ

Mitt namn är Ellen Ottnargård och jag har drivit Ellens kropp & själ sedan 2014 men masserat sedan 2010. Jag har gått flertal massageutbildningar efter min Hudterapeut-utbildning. Att lära ut det jag är bäst på, är bland det roligaste jag...


Läs mer och visa alla kurser med Ellens kropp och själ

Kontaktuppgifter till Ellens kropp och själ

Ellens kropp och själ

Atlasgatan 8
80286 Gävle

Tel: 0730368902
Mobil 0730368902

Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Diplomerad friskvårdsmassör, fyll i följande uppgifter: