Mitt namn är Ellen Ottnargård och jag har drivit Ellens kropp & själ sedan 2014 men masserat sedan 2010. Jag har gått flertal massageutbildningar efter min Hudterapeut-utbildning. Att lära ut det jag är bäst på, är bland det roligaste jag gjort!
Jag garanterar dig en rolig, intensiv och mycket givande kurs. 

Jag har även utökat mina kunskaper inom lashlift, browlift och 3D-bryn och förutom dessa behandlingar erbjuder jag också ansikts- och kroppsbehandlingar, vaxning, gruppbehandlingar m.m.

Jag har endast fått bra och positiva recensioner och kunden är alltid nöjd efter massage hos mig, vilket jag innerligt hoppas dina kunder också kommer vara!
Mina tidigare deltagare har alla lyckats bra efter utbildningen både som extra, jobb och startat eget -mycket imponerande, men du tar allt i DIN takt! 
Efter utbildningen kan du direkt åka hem och påbörja dina 100 timmars praktik att massera och skapa din kundkrets samtidigt som du tjänar pengar. 

Jag ser fram emot en trevlig, mysig, rolig och intensiv helg med Dig. 

Visa alla kurser med Ellens kropp och själ

Kurser

Kurs
Kropp och Hälsa
Massagekurs Pris Ort Snittbetyg
Diplomerad friskvårdsmassör Från 6 900 SEK Gävle
4,9 (15)
Fördjupning ansiktsmassage Från 950 SEK Gävle
Fördjupning HotStone Från 3 400 SEK Gävle

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Ellens kropp och själ och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Ellens kropp och själ

Atlasgatan 8
80286 Gävle

Tel: 0730368902
Mobil 0730368902

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 15 recensioner.

Sara Eriksson

En helt igenom bra kurs! Ellen är en jätte bra lärare och fantastiskt duktig på att förklara och berätta så man förstår. Jätte mysigt lokal att få vistas i. Ser fram emot att gå fler kurser av Ellen 🤩

Linnea Lindgren

Kursen uppfyllde alla mina förväntningar och jag känner mig nu trygg att erbjuda helkroppsmassage. Vi var en lagom stor grupp och förutom kunskapen vi fick med oss fick vi också vistas i en fantastisk kursmiljö med gott fika och härlig atmosfär under helgen. Ellen var en trygg, öppen och duktig lärare! Rekommenderas!

Sabina Antell

Tack Ellen för en fin massagekurs i härlig miljö! En pedagogisk utbildning i massage med bra guidning av trygg lärare! Rekommenderas starkt!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 15 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Ellens kropp och själ och få mer information, fyll i följande uppgifter: