Inga recensioner än

Franska grundkurs

SV Kronoberg, i Växjö
Längd
12 timmar på 6 tillfällen
Pris
950 SEK
Nästa kurstillfälle
17 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar på 6 tillfällen
Pris
950 SEK
Nästa kurstillfälle
17 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vill du lära dig franska? Ett romanskt språk som kommer från latinet. Med franska språket kan du kommunicera i Frankrike, i stora delar av Afrika, Karibien, södra Belgien, delar av Schweiz, och Quebecområdet i Canada. Det är ett stort språk i EU och ett stort affärsspråk.

Vill du bara lära dig turistfranska så går det också bra. Kanske har du lite skolfranska som du vill fräscha upp? Oavsett vilken nyckeln till språket är, så gäller det att bygga på sitt ordförråd, lära sig fraser, och träna enkel konversation. Tillsammans med andra blir franskan en kul utmaning.


Kursinnehåll
Kursen i franska är upplagd på 6 träffar. Målet är att du ska kunna förstå, läsa, skriva och föra enkel konversation på franska. Du måste avsätta tid hemma för att studera mellan träffarna.

Förkunskaper
Grundkurs (motsvarar A1 -A2). Du kan vara ren nybörjare eller ha lite kunskaper i franska.

Material
Tillkommer kostnad för kursboken ”Escalade 1, (Birgitta Tillman, Liber förlag) cirka 300 kr (deltagarna beställer boken på egen hand). Extra digitalt material från UR-Play och övningar från övningsbok.

Kursledare
Ledare Åsa Jönsson.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill lära dig andra ämnen har Studieförbundet Vuxenskolan - många andra cirklar och kurser - klicka på länken och sök på vår hemsida.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Veckodag: Söndag
Tid: 13:00-15:00
Lokal: Blockvägen 8
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

17 september, 2023

  • Kurs
  • Växjö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Franska grundkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Kronoberg
Blockvägen 8
352 45 Växjö

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kronoberg

Highlights