Franska, A1-B2

Längd
Kurslängden varierar mellan kurserna.
Nästa kurstillfälle
Olika kursstarter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Kurslängden varierar mellan kurserna.
Nästa kurstillfälle
Olika kursstarter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Franska på Folkuniversitetet erbjuder dig kurser på olika nivåer för dig som vill läsa franska en gång i veckan. 

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på franska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med lite hemarbete mellan kurstillfällena.

Lärare

Din lärare har franska som modersmål eller har bott en längre tid i ett fransktalande land. Hen har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Kurslitteratur

Du använder modern kurslitteratur som innehåller övningar i alla språkfärdigheter: läsa, höra, skriva och tala. Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer oftast med kallelsen till kursen.

 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Olika kursstarter

  • Kurs
  • Göteborg
  • Franska
Folkuniversitetet Göteborg
Box 2542, Norra Allégatan 6
403 17 Göteborg

Allt började med en kurs. Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer...

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Göteborg

Highlights