Teaterkurs - Magi på teatern

SV Halland, i Halmstad
Längd
10 timmar på 5 tillfällen
Pris
550 SEK
Nästa kurstillfälle
24 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar på 5 tillfällen
Pris
550 SEK
Nästa kurstillfälle
24 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Skulle du tycka det var spännande att prova på att stå på scen, samarbeta i grupp, leka, skratta, busa och upptäcka saker inom dig som du inte trodde fanns.
Brinner du för att skapa något kreativt i grupp. Då kanske denna kurs är något för dig. Kom och upptäck teaterns magi. Välkomna till en höst full av kreativitet.
Målgrupp
Alla åldersgrupper
Mål
Du kommer lära dig massa om dig själv vare sig du är 90 eller 20 år. Du kommer också lära dig kommunicera rakare och lättare. Och du kommer definitivt övervinna eventuell blygsel!
Innehåll
• Improvisation: Spela i olika scenarier eller vara olika karaktärer.
• Sammarbetsövningar: Lär dig samarbeta i grupp
• Koncentrationsövningar: I teater är det viktigt att man är koncentrerad och fullt närvarande. Dels för att kunna agera bättre, dels för att kunna samarbeta bättre.
• Fantasiövningar, kreativitet: Kanske det känns som att du inte har någon fantasi på det sättet vi kommer använda vår fantasi men tro mig du använder den varje dag!
• Fri kropp: Vi strävar efter att låta kroppen vara så avslappnad och fri men vi lär oss också se hur karaktärer växer fram när vi väl har en fri kropp.
Studiematerial
Ingen kostnad för studiematerial tillkommer
Om kursledaren
Jag heter Felicia Campbell och är professionell skådespelare och regissör men har även arbetat som teaterlärare på olika kulturskolor och studieförbund de senaste 13 åren.
Jag brinner för teatern och det har hjälpt mig och massa andra att öppna upp sig och träda ur sitt skal. Det bästa omdömet jag fick var av en tonåring som tyckte det var ganska jobbigt att vara tonåring. Hon sa att det bästa Felicias teaterkurs är att jag kan få vara mig själv igen och att ingen dömer mig och att jag får lov att utforska mig själv i ett trygga händer.
Jag arbetar just nu som kulturpedagog på en fritidsverksamhet och frilansar även som skådespelare när tid finns!

Veckodag: Tisdag
Tid: 11:00-12:30
Ledare: Felicia Campbell
Lokal: Bredgatan 5
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

24 september, 2024

  • Kurs
  • Halmstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Teaterkurs - Magi på teatern och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Halland
falkenberg

Studieförbundet Vuxenskolan - Halland

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...

Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Highlights