Teamcoach - Avancerad (mastery)

Längd
6 dagar
Pris
22 500 SEK
Längd
6 dagar
Pris
22 500 SEK
Få mer information om kursen 👍

Video

Kursbeskrivning

Teamcoach - Avancerad (mastery)

Få teamet att uppnå sin fulla potential 

En av de största utmaningarna för många organisationer är att maximera prestationerna inom de olika teamen, för att kunna nå eller överträffa verksamhetens mål. Det finns alltid oanad kapacitet och kreativitet i ett team. En viktig nyckel till framgång är förmågan att förverkliga denna kapacitet - oavsett om det är i rollen som ledare eller uppdrag som konsult.

Syftet med utbildningen är att utveckla de färdigheter och personliga kvaliteter hos teamcoachen som krävs för att framgångsrikt frigöra potentialen i olika team. Vad som krävs för att ett team ska bli högpresterande varierar från fall till fall. Ibland måste strukturen förbättras, med exempelvis ett tydliggörande av målen, arbetsuppgifterna samt affärs- och beslutsprocesserna.
Hos andra team måste kommunikationen förbättras, så att den grundläggande tryggheten finns för att ett kreativt arbetsklimat ska kunna uppstå.

En skicklig teamcoach är en förutsättning för ett lyckat team

Att utveckla arbetslag är en av de svåraste utmaningar som finns för en ledare. Det krävs därför vilja, uthållighet och långvarig träning för att bli en skicklig teamcoach. Om teamcoachen lyckas,
kan teamet dock bli mer eller mindre självgående i sitt arbete.

Utbildningen till Certifierad Teamcoach är i två steg: Grund (1), Avancerad (2) samt 5 delmoment Examination Certifiering. Du väljer själv hur mycket du vill utbilda dig och i vilken takt!

Som utbildad coach på Strandska, har du möjlighet att vara med i Strandska CoachNätverket, mötesplats och kompetensutveckling för professionella coacher.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Förkunskaper för Teamcoach Avancerad- (2)
Teamcoach Grund (1)

Kursinnehåll

  • Förstå, designa och leda förändringsprocesser
  • Genombrott och Transformation
  • Högpresterande team och frigöra potentialen
  • System & Teamutveckling

Kostnader

Pris exklusive moms 18 000 kr

Kursledare

Thomas Andersson

VD, utbildare och organisations utvecklare
073-677 2583

Thomas är ICF Associate Certified Coach och certifierad handledare. Han är ansvarig för teamcoachutbildningen och arbetar med ledar- och organisationsutveckling i kommuner och företag. Thomas har också hand om ledarnätverket Team4Team.
Thomas har utvecklat SKFs ledarutbildning Manage, Lead and Coach, och levererar utbildningen globalt.

”Min djupaste drivkraft är att transformera organisationskulturer, så att de blir hållbara, högpresterande och utvecklande för alla medarbetare och ledare”

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Teamcoach - Avancerad (mastery) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.