Livscoachakademin Kjell Haglund

Kurser inom personlig utveckling

Kjell Haglund har hjälp många människor med sina kurser inom personlig utveckling. Här berättar Sara om hur det gick till när han gav henne ett nytt sätt att se på livet. Efter en sommarkurs i vacker natur, med fantastiska människor, kunde hon äntligen känna sig fri.

Personlig utveckling

"Ett nytt sätt att se på mitt liv"

- Jag var på en veckokurs förra sommaren i vacker natur, med fantastiska människor och med många insikter. För det första var det skönt att bara komma bort från vardagens stress och eftersom jag mått dåligt en längre tid så ville jag också se om det Kjell hade att säga kunde ge mig ett nytt sett att se på mitt liv. Och det kan jag lova att det gjorde!

"... med samtal, meditationer och trumresor"

- Kjell pratade om att ta vara på sitt liv och att göra det bästa av varje dag. Jag tänkte för mig själv om och om igen att jag skulle vilja förändra mitt liv. Men så hade jag tänkt länge och inte vetat hur jag skulle ta mig ur "ekorrhjulet". Men efter att ha tillbringat dagar och kvällar med samtal, meditationer, trumresor, övningar och under hela den tiden höra Kjells visdomsord så visste jag till slut att om jag inte förändrar så går jag under.

"Kjells ord fick mig att vilja förändra"

- Men det beslutet satt långt inne gömt under en massa tankar som "vad ska andra säga" och "jag har skyldigheter och måsten mot andra och mig själv". Jag tror att möjligheten att åka iväg under en hel vecka och att få vara i naturen och känna lugnet i själen hjälpte mig att ta beslutet.

"Jag sa upp mig från jobbet"

- När jag efter denna underbara vecka kom hem så verkställde jag mitt beslut och sa upp mig från mitt jobb. Jag struntade i att jag precis tagit en magister och hade stora studieskulder. Jag kastade mig ut utan att veta hur det skulle gå med pengar eller hur framtiden skulle se ut. Det var en BEFRIELSE!

"Lättad, fri och lycklig"

- Jag kände mig så lättad, så fri och så lycklig. Jag kan göra vad jag själv vill med min dag och med mitt liv. Det har löst sig med pengar till det allra viktigaste. Det är så skönt att släppa taget om det materiella och att behöva saker. Det är en frihet i sig! Jag har utvecklat en stor tillit till att jag är omhändertagen och att allt ordnar sig. Jag är tacksam för att mitt liv nu tillhör mig och jag kommer aldrig, ALDRIG att låta andra styra det igen!

- Tack Kjell för att du är den du är och för det du förmedlar!
Med kärlek /Sara

» Mer information
För mer information om Själens Krigare Kjell Haglund eller deras utbildningar, gör en intresseanmälan nedan.
Läs mer om CERTIFIERAD LIVSCOACH Live på plats & Distans Specialpris 2023
Läs mer om STOR NYHET CERTIFIERAD LIVSCOACH I PORTUGAL

Request information


Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Livscoachakademin / Kjell Haglund och veta mer om deras kurser.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Glöm inte bort din fritid
Prenumerera på vårt nyhetsbrev så ser vi till att påminna dig. Få kurstips och inspiration direkt i mejlinkorgen ☀️