Visa kurser.se som: Mobil
Hälsomotiv

Välkommen till Hälsomotiv Sara Skog AB!

En unik Hälsostudio i Kvarnsveden, Borlänge som kombinerar traditionella och mer moderna metoder för att öka din fysiska och mentala hälsa. Hälsomotiv Sara Skog AB idag och upplev den positiva förändring som kommer av ett mer hälsosamt och medvetet liv.

Jag som driver Hälsomotiv AB heter Sara Skog och är utbildningsledare, instruktör och coach.

Jag har en filosofi kandidatexamen i Hälsopromotion, har läst en termin på en Master i Hälsa och Livsstil och har utöver det läst väl beprövade utbildningar inom KBT & Act Coaching, Stresscoach, meditations-, mindfulness- och qigonginstruktör. Jag har arbetat med personlig utveckling inom hälsa i många år, både min egen personliga utveckling och att hjälpa andra i deras personliga utveckling. Mitt mål är att hjälpa dig som individ att må så bra som möjligt, leva ett mer hälsosamt, harmoniskt och ett mer meningsfullt liv i glädje och med framförsikt.

Det här är våra populäraste kurser som hjälper dig till personlig utveckling, välmående och hälsa genom maximal avkoppling och sinnesro kombinerat med stärkande övningar. Kurserna bygger på medvetenhet, mindfulness, meditation och qigong. Du lär dig acceptans och att komma i harmoni med dina tankar. Jag vägleder dig genom varje steg i processen och hjälper dig att skapa det liv som du älskar att leva.

Vill du ta det ett steg längre bokar du in dig på vår utbildning till Certifierad Stresscoach.

Utbilda dig till Certifierad Stresscoach som är en gedigen utbildning och passar för alla, oavsett ålder och kunskapsnivå tack vare att teoretiska och praktiska moment varvas. Utbildningarna erbjuder en mängd fördelar, som att stärka ditt sinne, personlig utveckling och främjad hälsa för dig och dina framtida kunder. Du får lära dig om hälsa, stressfysiologi, stresshantering och mindfulness med olika inriktningar för att själv bli Certifierad Stresscoach. Du får färdiga program att använda dig av när du är färdigutbildad.

Allt detta för att du själv ska hitta din inre styrka och kraft för att känna dig trygg i din roll som Certifierad Stresscoach. 

Visa alla kurser med Hälsomotiv Sara Skog AB

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Kurs
Inspiration och Utveckling
Mindfulness Pris Ort Snittbetyg
Mindfulness Från 2 300 SEK Flera orter (2)
5,0 (6)
Kropp och Hälsa
Qigong
Qigong Från 2 700 SEK Flera orter (2)
5,0 (3)
Retreats
Certifierad Stresscoach och Retreat i ett Från 18 750 SEK Söderbärke
5,0 (7)
Ledarskap
Coaching
CERTIFIERAD STRESSCOACH UTBILDNING Från 18 750 SEK Flera orter (2)
5,0 (4)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Hälsomotiv Sara Skog AB och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Hälsomotiv Sara Skog AB

Kvarnforsplan 5-7
78466 Borlänge

Mobil 0761656601

Facebook

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 22 recensioner.

Anna Karlsson
Insiktsfull, avslappnad, innehållsrikt. Suveränt. Allt var mkt bra: Qigongen och meditationerna blev pricken över i:et. Fick ro i kropp och knopp och allt var anpassningsbart. Jag skulle uppmana alla att prova detta och utmana sig själv.
Kursdeltagare
Väl sammansatt, bra väldigt bra. Bra flow på allt. Lugn och harmonisk genomförd vägledning, coaching och feedback. Omtänksamt, bra. Omtanken genomsyrar hela utbildningen. Omtanken om var och en i gruppen i stort. Lärdomar.Genuint. Spännande.Omvälvande, tankeväckande, lärorikt, underbara insikter. Spännande att hela tiden utmanas.
Lina Lundin
Den har varit bra, innehållsrik. Diskussioner och övningar för att få den djupare förståelsen. Den har varit fin och utvecklande.
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 22 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Hälsomotiv Sara Skog AB och få mer information, fyll i följande uppgifter: