Hälsomotiv Sara Skog AB

i Borlänge (+ 8 orter)
Få mer information om kursarrangören👍

Video

Hälsomotiv Sara Skog AB

Hälsomotiv

Välkommen till Hälsomotiv Sara Skog AB!

En unik Hälsostudio i Kvarnsveden, Borlänge som kombinerar traditionella och mer moderna metoder för att öka din fysiska och mentala hälsa. Hälsomotiv Sara Skog AB idag och upplev den positiva förändring som kommer av ett mer hälsosamt och medvetet liv.

Jag som driver Hälsomotiv AB heter Sara Skog och är utbildningsledare, instruktör och coach.

Jag har en filosofi kandidatexamen i Hälsopromotion, har läst en termin på en Master i Hälsa och Livsstil och har utöver det läst väl beprövade utbildningar inom KBT & Act Coaching, Stresscoach, meditations-, mindfulness- och qigonginstruktör. Jag har arbetat med personlig utveckling inom hälsa i många år, både min egen personliga utveckling och att hjälpa andra i deras personliga utveckling. Mitt mål är att hjälpa dig som individ att må så bra som möjligt, leva ett mer hälsosamt, harmoniskt och ett mer meningsfullt liv i glädje och med framförsikt.

Det här är våra populäraste kurser som hjälper dig till personlig utveckling, välmående och hälsa genom maximal avkoppling och sinnesro kombinerat med stärkande övningar. Kurserna bygger på medvetenhet, mindfulness, meditation och qigong. Du lär dig acceptans och att komma i harmoni med dina tankar. Jag vägleder dig genom varje steg i processen och hjälper dig att skapa det liv som du älskar att leva.

Vill du ta det ett steg längre bokar du in dig på vår utbildning till Certifierad Stresscoach.

Utbilda dig till Certifierad Stresscoach som är en gedigen utbildning och passar för alla, oavsett ålder och kunskapsnivå tack vare att teoretiska och praktiska moment varvas. Utbildningarna erbjuder en mängd fördelar, som att stärka ditt sinne, personlig utveckling och främjad hälsa för dig och dina framtida kunder. Du får lära dig om hälsa, stressfysiologi, stresshantering och mindfulness med olika inriktningar för att själv bli Certifierad Stresscoach. Du får färdiga program att använda dig av när du är färdigutbildad.

Allt detta för att du själv ska hitta din inre styrka och kraft för att känna dig trygg i din roll som Certifierad Stresscoach. 

Visa alla kurser med Hälsomotiv Sara Skog AB

Varför välja Hälsomotiv Sara Skog AB?

Distanskurser

Kurslitteratur ingår

Erbjuder delbetalning

Kurser

Kurs
Karriär och utveckling
Ledarskap Pris Ort Snittbetyg
Certifierad coachutbildning - inriktning stresshantering och personligt ledarskap Från 44 700 SEK Flera orter (2)
Mental Coach Från 43 086 SEK Distans
Kropp och Hälsa
Hälsa och Välmående - Minikurs Från 1 495 SEK Distans
Qigong
Qigong - Balanschansen Från 78 SEK Distans

Facebook

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Hälsomotiv Sara Skog AB och veta mer om deras kurser.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter

Hälsomotiv Sara Skog AB

Kvarnforsplan 5-7
78466 Borlänge

Mobil 0761656601


Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 26 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Rickard Gabriel
28 okt 2021

Den var jättebra men den var kraftfullare än jag tänkt mig, mycket saker kom upp som ledde till självinsikter. Bra, lugn, mycket att hinna med. Qigong gjorde mig lugn och jordad...

Visa hela
5/5
Rickard Gabriel
28 okt 2021

Den var jättebra men den var kraftfullare än jag tänkt mig, mycket saker kom upp som ledde till självinsikter. Bra, lugn, mycket att hinna med. Qigong gjorde mig lugn och jordad...

Visa hela
4/5
Ulf
28 okt 2021

Upplever KBT utmanande och lärorikt. Utbildningen fick mig att se nya insikter. KBT väldigt bra. Att hålla på med coaching. Att utmana sig själv och hitta vinklar.