Livscoachakademin / Kjell Haglund

i Västervik (+ 27 orter)
Få mer information om kursarrangören👍

Livscoachakademin / Kjell Haglund

Livscoachakademin

Mitt namn är Kjell Haglund och jag har arbetat med min egen och andras personliga utveckling i många, många år. Jag är Livscoach, KBT & ACT Coach, Qi Gong Coach Mindfulness/Meditations Coach, Relationscoach, Mental coach, Alternativterapeut, Stressterapeut samt Författare, Avspänningspedagog. Utbildningsanordnare, Föreläsare med utbildningar som specialitet då jag vill väcka deltagarna till fler insikter än de når under en föreläsning, och jag älskar verkligen det jag gör och anser att alla bitar kompletterar varandra på ett bra sätt.

När jag har kurser så jobbar jag deltagarorienterat dvs i samspel med dom människor jag möter. Detta är ett mycket mer fruktbart sätt för lärande än då föreläsaren är "experten" som skall lära andra. Jag anser att allas erfarenheter är lika viktiga och att lärandet blir bäst om det finns många moment av igenkänning för de som deltar.

Utbildnings och kursprogrammet är grundat på principen att vi har ett val när det gäller hur våra liv ska ta form omkring oss. Varje människa har förmågan att välja, att lära av sina val och att utvecklas. Under den tid vi har på jorden, finns den fysiska världen där för att ge form och substans åt det vi vill skapa och uppleva. Att veta vad vi vill uppleva ökar sannolikheten för att det som föds ur skapelseprocessen är något som vi verkligen, uppriktigt och djupt önskat. För att det ska vara möjligt att förverkliga sin högsta dröm, måste prioriteringarna vara klara, balanserade och ordnade på rätt sätt. Det är också viktigt att vår kreativa energi kanaliseras i riktningar som stöder både oss själva och alla människor omkring oss; som stöder allt liv. Det är möjligt att bli en medveten skapare av sitt liv.

Utbildnings och kursprogram är även utformat för att stödja processen av växande medvetenhet och skaparkraft på olika sätt. Som stödjer dig i din utveckling mot att skapa dig ditt eget liv, det liv som du vill leva och hjälpa dig i processen att finna ditt bidrag till det gemensamma, till den mänskliga familjen. Vi kan inte växa i isolation och ensamhet; vi kan bara utvecklas tillsammans. Därför formas vägen runt dig å ena sidan, och runt din relation till alla människor å andra sidan.

Utbildningarna och kurserna är för dig som känner att det finns, någonstans inom dig, grunden för att leva ett må bra liv och ett meningsfullt liv, som längtar efter sätt att förverkliga sig själv. Under mina utbildningar och kurser kommer du att lära dig sätt att frigöra dig från ditt förflutna och stiga in i ett högre sant uttryck av dig själv. Lära dig hur du skapar frihet inom dig själv, och hur du kan använda den friheten för att skapa förändringar i din yttre verklighet, för att bättre återspegla vem du innerst inne är och längtar efter att vara.

Kjell Haglunds
Utbildnings och kursprogram

Visa alla kurser med Livscoachakademin / Kjell Haglund

Kurser

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Livscoachakademin / Kjell Haglund och veta mer om deras kurser.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter

Livscoachakademin / Kjell Haglund


Tel: 0733280590
Mobil 0733280590
www.kjellhaglund.com


Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 7 recensioner
Skriv en recension
5/5
Johanna
22 maj 2022
Tack Kjell

För en fantastisk kurs, att du ger alla en möjlighet till (personlig) utveckling är en fin gåva du delar med dig av. Du har gett mig många verktyg för att hantera livet vilket u...

Visa hela
5/5
Caroline Varga
07 maj 2021
Coach

Välldigt givande och användbar då man arbetar inom vården.

4/5
Maria
16 feb 2021
En bra kurs i stress, mindfullness, meditation och qi gong coach. :-)

Avslappnande och bra övningar.

Highlights