Visar 1-20 av 27 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 27 träffar
12

Mer om kurser i coaching i Stockholm

Stockholm är en stad som älskar coaching – i alla fall om en ser till det breda utbudet av kurser inom coaching i Stockholm. Coaching går hand i hand med personlig utveckling och syftar till att ge dig verktyg att leda andra till utveckling, eller skapa förutsättningar för din egen utveckling. Låter det som något för dig? Läs mer om om vad en kurs i coaching innehåller här.

Därför ska du gå en kurs i coaching i Stockholm

Coaching handlar om att sätta upp mål, hitta potential, inre motivation och drivkraft. Det kan gälla för dig själv, eller någon du coachar. En kurs i coaching kan alltså ha olika inriktningar: att du lär dig hur du kan hjälpa andra att coacha sig själva, eller att du får kunskaper om hur du coachar dig själv genom självledarskap.

Drivs du av att leda andra till förändring kan du genom en coachingkurs skaffa dig ovärderliga verktyg som hjälper dig att stärka andra människor. Att gå en kurs i coaching i Stockholm innebär att du har ett brett utbud att välja bland – du kan hitta en unik inriktning som passar just dig och dina intressen.

Vem kan gå en kurs i coaching?

Coaching passar personer med ett stort intresse för personlig utveckling. Du kan hitta kurser på grundnivå såväl som vidareutbildningar för dig som gått en kurs tidigare. Du ska ha en vilja att coacha andra och ett stort intresse för att möta människor med olika bakgrunder, erfarenheter, svårigheter och mål. Feedback och konstruktiva samtal är en viktig del av coachingen, därför är det viktigt att du känner dig bekväm med det.

Typiskt innehåll i en coachingkurs

Tack vare det breda utbudet av kurser i coaching i Stockholm, finns det flera inriktningar att välja bland. Här hittar du kurser med inriktning coaching för ledare, pedagoger, stresscoaching, holistiskt coaching och många fler. Det betyder att du med stor sannolikhet kan hitta något som passar dig och dina mål eller behov. 

Kurserna har även krav på utbildningstimmar och kompetenskrav som leder till olika diplomering och certifiering. Beroende på vad du har för mål med att utbilda kan det vara bra att kolla upp att den kurs du är intresserad av ger dig rätt förutsättningar efter kursens slut. 

Kursernas upplägg varierar också såklart, men vanligtvis varvas teori med praktiska övningar och samtal. Vill du veta mer om innehållet i en specifik kurs kan du höra av dig till kursarrangören genom att göra en intresseanmälan.

Exempel på vad du kan få mer kunskaper om på en kurs:

  • Verktyg för personligt ledarskap och personlig utveckling
  • Hur du sätter upp hållbara mål
  • Hur du motiverar andra, eller dig själv, till förändring
  • Att göra medvetna val
  • Stresshantering
  • Mindfulness
Jämför kurser
Mer inom området
Coachstjärnor

Läs om kursdeltagarna Charlotte Kramer och Karolina Palmberg som fick värdefulla kunskaper hos Akademi Coachstjärnan. 

Läs mer
Akademi Coachstjärnan
Röster från tidigare deltagare

"Jag var ute efter en coachutbildning och kom i kontakt med Margareta Sundin. Jag kände direkt att hennes ärlighet, öppenhet och glädje inspirerade mig. Margaretas härliga utstrålning och coachfärdigheter avspeglade sig under hela kursen..."

Läs mer