Visa kurser.se som: Mobil

Samtalscoach

Distansinstitutet
Kursinformation
Distans
Motsvarar två terminer
Löpande starter
17 900 SEK inkl. moms

Video

Kursbeskrivning

Utbilda dig till samtalscoach på distans - Distansinstitutet

Hjälp människor till förändring - bli Samtalscoach

Vill du jobba inte bara med andras, men också din egen personliga utveckling? Som Samtalscoach vägleder du människor att hitta motivation för att uppnå de förändringar de önskar i livet. För att kunna göra detta på bästa sätt krävs det att du först förstår dig själv.

Ett av världens snabbast växande yrken

Fler och fler människor inser vikten av att vända sig till en coach för mental träning på samma sätt som man gör med fysisk träning. Under denna coachingutbildning kommer du att få kunskaper och verktyg som gör att du kan sätta mål, identifiera hinder och coacha människor till att hitta egna lösningar. Du kommer att få förståelse för hur människor tänker, reagerar och agerar i olika situationer och analysera dessa. En samtalscoach fokuserar på nutid och framtid för sina klienter till skillnad från en samtalsterapeut som i större utsträckning fokuserar på dåtid för att hitta mönster i beteenden.

Du kommer bland annat att lära dig:

  • Lyssna och se människor på ett närvarande sätt
  • Ställa kraftfulla frågor för att skapa insikt
  • Framföra ditt budskap i samtal på ett tydligt sätt
  • Påverka ditt eget och andras känslomässiga tillstånd
  • Skapa tillit och förtroende hos och med andra människor snabbt och effektivt
  • Hjälpa människor att fatta beslut på ett resultatfokuserat sätt

Distansinstitutets utbildning till Samtalscoach studerar du var du vill, i din egen takt och när det passar dig bäst vilket gör att du enkelt kan jobba fulltid vid sidan av dina studier.

Utbildningen innehåller inga träffar eller fasta tider du behöver förhålla dig till. 

Utbildningens material motsvarar två terminers studier men du bestämmer alltså helt själv om du vill bli färdig fortare eller långsammare än så.

Ansökan

Distansinstitutet har inga krångliga ansökningar. Köp utbildningen på Distansinstitutets hemsida och börja dina studier inom några minuter.

Inga förkunskaper krävs.

Upplägg

Utbildningens innehåll motsvarar två terminers studier. Tiden det tar att genomföra de 147 momenten påverkas av förkunskaper och studievana.

Kursintyg

  • Diplom får du efter genomförd utbildning. Diplomeringen ställer inga krav på prov eller inlämningsuppgifter.
  • Certifikat kräver godkänt inlämnat arbetsprov. Detta görs genom att utföra 10 sessioner med en eller flera klienter med tillhörande frågor som ska lämnas in till Distansinstitutet för bedömning. All information om detta får du i utbildningens sista moment. Certifieringen är 100% valfri.

Pris

Pris inkl. moms: 17 900 kr.

Du köper utbildningen tryggt på Distansinstitutets hemsida via Klarna som erbjuder flera flexibla betalningsalternativ oavsett om du köper som privatperson eller via ett företag. Du kan dela upp betalningen på 6, 12, 24 eller 36 månader, betala med kort, betala med BankID etc.

Köp och börja din utbildning idag! 

Kursledare

Ansvarig för utbildningen till Samtalscoach är Jacob Hellberg

Jacob Hellberg är en extremt uppskattad och eftertraktad coach. Han har föreläst inför tusentals människor och är idag exklusiv coach till den danska stjärnan Lukas Graham. Han har tidigare jobbat med artister som Katy Perry, Ellie Goulding, Tove Lo och Max Martin.

I sitt yrkesliv hjälper Jacob människor varje dag att hitta sig själva genom att sätta upp och nå mål och övervinna de hinder som uppstår på vägen. Han driver den välkända podcasten "The Life Coach" som under lång tid legat på topplistan på iTunes.

Du får ta del av Jacobs pedagogiska och engagerade sätt att lära ut genom den här coachingutbildningen. Du kommer omvärdera gamla "sanningar" och hitta nya sätt att tänka som kommer hjälpa både dig och dina framtida klienter.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samtalscoach.

Distansinstitutet

Distansinstitutet - Utbildningar och kurser på distans

Yrkesutbildningar på distans

Distansinstitutet erbjuder yrkesutbildningar på distans inom områden som: Socialpedagogik Kommunikation Administration PR - Public Relations Coaching Projektledning Inredning Du kan ta steget rakt ut i arbetslivet direkt efter studierna. Utbildningarna är skapade i samarbete med landets mest framstående ämnesexperter inom...


Läs mer och visa alla kurser med Distansinstitutet

Kontaktuppgifter till Distansinstitutet

Distansinstitutet

Skeppargatan 8
11452 Stockholm

Tel: 08-38 33 69
distansinstitutet.se

Recensioner

Lina O
(5)
Jacobs kunskap och engagemang tillsammans med hans förmåga att förmedla detta vidare gör det lätt att ta till sig all fakta, metoder och modeller. Upplägget är mycket logiskt och gränssnittet gör det enkelt och belönande att hålla koll på vart i utbildningen man befinner sig. Mycket bra!
Anna
(5)
Intressant, givande och utvecklande. Jag är supernöjd /Anna
Malin
(4)
4 av 5
Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 18 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 100 recensioner.
Läs recensioner