Ledarskap i världsklass ”Styra, Leda och Coacha”

Längd
3 dagar
Pris
17 250 SEK inkl. moms
Längd
3 dagar
Pris
17 250 SEK inkl. moms
Få mer information om kursen 👍

Info om Ledarskap i världsklass ”Styra, Leda och Coacha”

Gå kursen

Styra, leda & coacha

Vi ser idag hur trycket ökar på ledare med allt mer komplexa och större team. Addera en virtuell värld, helt nya kommunikationsmönster och en ny generation av medarbetare som förväntar sig ett annat ledarskap än det traditionella chefskapet. Team som vill utveckla sin potential, kreativitet och självständigt verka mot målen. 

Har du färdigheterna som krävs för att möta morgondagens globala, virtuella och mångkulturella team?

Vi rustar morgondagens ledare 

Strandska och SKF College har tillsammans utvecklat ett kraftfullt koncept för ledare,"Styra, Leda & Coacha".Denna utbildning utvecklas kontinuerligt med nya pedagogiska metoder och modern teknik för att kunna ligga i framkanten med lärande forskning och för att ge önskade beteendeförändringar för ledarna. Styra, Leda & Coacha är 3 kraftfulla och effektiva färdigheter för att påverka och utveckla team och individer.

Rätt ledarskapsfärdigheter behövs för att maximera möjligheterna att nå det önskade resultatet! Vår utbildning ger dig färdigheter att integrera, kombinera och förstå kraften i Styra, Leda & Coacha i vardagen. Utbildningen ger en bestående utveckling för dig som ledare genom en process som sträcker sig över tre månader.

Efter utbildningen kommer du att...

 • På djupet förstå och kunna använda färdigheterna Styra, Leda, Coacha samt hur du kan förflytta dig mellan dem för att skapa maximal utveckling och påverkan på medarbetare och team
 • effektivt styra mot uppsatta mål och tydliggöra syften och strukturer för teamet
 • ge konstruktiv feedback för utveckling och korrigera om mål inte uppnås
 • möta motstånd i teamet på ett sätt som leder till utveckling
 • få teamet att ta ansvar och jobba i kreativa processer
 • skapa en effektiv utvecklande kommunikation inom teamet och med övriga intressenter
 • skapa trygga och kompetenta medarbetare och frigöra potential hos medarbetare och team
 • agera tryggt utifrån din egen plattform
 • skapa ramverk och teamkontrakt för globala och virtuella team, så att alla drar åt samma håll
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Färdigheterna är lika kraftfulla oavsett vilket ledaruppdrag du har t.ex. linjechef, projektledare, VD. Du får teorier och verktyg som ger dig ökad förståelse, både för dig själv och hur du kan leda och påverka andra.

Kursinnehåll

3 heldagar och 2 halvdagar

Om  Styra, Leda & Coacha
Med hjälp av Styra Leda och Coacha färdigheter kan du på ett följsamt och effektivt sätt flytta ansvaret mellan dig själv som ledare, team eller medarbetare beroende på vad du vill uppnå som ledare.  

Styra
Betyder att du som ledare är ansvarig för beslutet och därmed bestämmer riktningen för teamet eller individen. Du skapar förutsättningar för ditt team att lyckas och nå önskade mål med hjälp av Disc. Du agerar om ramverket inte följs, så att det inte försvagas eller undermineras.

Leda
Teamet och ledaren tar ett gemensamt ansvar för att uppnå målet, du ser till att utnyttja teamets resurser och mångfald på ett optimalt sätt i teamet. Genom gemensamt lärande, utforskande av utmaningar och genuint samarbete skapas en kraft och VI-känsla  i genomförandet av den gemensamma handlingsplanen.

Coacha
Betyder att du som ledare utvecklar team och individen genom att frigöra potentialen. Skickligheten ligger i att formulera frågor som får individen att se eller lära sig något nytt, och att ta det till handling. En coachande ledare hjälper till att förändra individers begränsande tanke- och handlingsmönster och etablera nya effektiva vanor. Resultatet blir ökat ansvarstagande, kreativitet, självkänsla och att individen själv hittar lösningar.

Personlig ledarplattform
Med ledarplattform menar vi det tillstånd när en ledare känt sig som bäst framför en grupp dvs.  trygg, kompetent och har tillgång till alla sina förmågor såsom närvaro, aktivt lyssnande och att kunna ta kommandot.  En stark ledarplattform stärker förmågan att observera gruppdynamiken och för att sedan agera mer distinkt och strategiskt.

Kostnader

Pris 13 800 SEK exkl. moms vilket inkluderar:

 • 3 dagars utbildning i Göteborg  + 2 st 2 timmar Virtuella utbildningssessioner
 • Stöd av Strandskas utbildare under hela utbildningsperioden
 • Kurs dokumentation
 • Videoklipp och ledarvitaminer som påminnelser av nyckellärande varje vecka
 • 1-års medlemskap i Team4Team (Strandskas ledarnätverk)
 • Kaffe, fralla, frukt och nötter

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Ledarskap i världsklass ”Styra, Leda och Coacha” och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.