Coach comboutbildning i Livs- och teamcoach

Strandska Utvecklingshuset AB
Kursinformation
Göteborg
10 dagar
27 500 SEK Momsfri
Svenska

Kursbeskrivning

Bli livscoach och teamcoach under en kurs

Unikt utbildningspaketet som tar dig till nästa nivå redan från början! Life & Teamcoach passar dig som vill kunna arbeta både med teamutveckling och individcoaching. Comboutbildningen består av fem dagar med Lifecoaching och fem dagar med Teamcoaching. Detta unika utbildningspaket tar dig till nästa nivå redan från början.

Allt fler certifierade coacher efterfrågas idag, både inom offentliga organisationer och i företag. Under utbildningen varvas video-sessioner, teori, experimentella övningar och praktisk coaching för maximal utveckling av dina färdigheter. Strandskas teamcoachingmodell används inom SKF globala ledarskapsprogram. 

ICF´s 11 kärnkompetenser, Strandska Coachingmodellen, verktyg för Lifecoaching och Teamutveckling som du praktiserar redan under utbildningen ger dig den nödvändiga kompetensen för att jobba som coach eller komplettera ditt nuvarande yrke som chef, utbildare eller projektledare.

Strandska är ett globalt utbildningsföretag. Strandskas utbildningar ACSTH (ackrediterad coach specific training hours) är godkända av ICF (Internationell Coach federation).

– 6 dagar – OBS! kör båda grupper parallellt

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Utbildningen passar dig som vill kunna jobba både med utveckling av team och individ. 

Kursintyg

Efter avslutad utbildning och certifieringsprocess på Strandska kan du även ansöka om ett internationellt certifikat hos ICF (International Coach Federation). 

Kostnader

22 000 kr exklusive moms. 

Kursledare

Petra Laurell
Utbildare och grupp/ledarutvecklare
070- 627 14 09
Petra är ICF Associate Certified Coach

Petra är själv utbildad på Strandska och har jobbat med att utveckla arbetsgrupper och ledningsgrupper, sedan 2008. Hon har utbildat över 200 ledare i Styra, Leda och Coacha (Sv o Eng) samt många fler i teamcoaching, coachande förhållningssätt och personligt ledarskap. Petra är ansvarig för Strandskas Teamcoach utbildningar.

”Jag använder mig själv som det viktigaste teamcoach verktyget och strävar efter att lära andra att göra detsamma. Jag är passionerat övertygad om var och ens inneboende potential.”

Martin Jonsson

Utbildare Livscoachutbildning, ICF Certifierad Coach, Utbildad handledare, Psykologstuderande

Martin har jobbat med coaching och utbildning över 15 år och är en av huvudutbildarna för Strandskas Livscoachutbildningar.

Han utbildar och skapar transformativt lärande med hjälp av mångåriga erfarenheter av förändringsprocesser både individuellt och i grupp.

Martin har stort fokus på närvaro, inkluderande och trygghet under utbildningarna. Detta skapar förutsättningar för kraftfull utveckling och lärande i deltagarnas resa mot att använda coaching som metod och förhållningssätt i mötet med människor.

Intresseanmälan

Intresserad av Coach comboutbildning i Livs- och teamcoach och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Hanna

Jag har gått combo-kursen på Strandska våren 2017 - alltså life- och teamcoaching. Jag är mycket nöjd med innehållet, nivån, och verktygen jag har fått med mig. Men allra bäst var de båda lärarna och den filosofi de delade med sig av - i en modell som är unik för Strandska. Det är genomgående kvalitet och inspiration från första stund.

Christian Haneson

Combo är en mycket bra början för den som vill utveckla sig själv och sina förmågor inom coachning. Det startade en process i mig som gjorde att jag ville fortsätta gå ytterligare kurser. Superbra utbildare i Anna Björk och Thomas Andersson som fick mig att tro på min förmåga. Är i djupet av mitt hjärta mycket tacksam för vad jag fått lära mig.

Christian Haneson

Combo är en mycket bra början för den som vill utveckla sig själv och sina förmågor inom coachning. Det startade en process i mig som gjorde att jag ville fortsätta gå ytterligare kurser. Superbra utbildare i Anna Björk och Thomas Andersson som fick mig att tro på min förmåga. Är i djupet av mitt hjärta mycket tacksam för vad jag fått lära mig.

Strandska Utvecklingshuset AB


Förändra ditt företag med Strandska Utvecklingshuset AB

Strandska Utvecklingshuset AB erbjuder coaching och hjälper dig att hitta lösningar och metoder som ska medföra genombrott och transformation för dig som kund. Genombrott betyder olika för alla, men det innebär alltid en kvalitativ och långsiktig förändring i rätt riktning. ...


Läs mer och visa alla kurser med Strandska Utvecklingshuset AB

Kontaktuppgifter till Strandska Utvecklingshuset AB

Strandska Utvecklingshuset AB

Stora Badhusgatan 18-20
41121 Göteborg

Tel: 0709108986
www.strandska.com

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 14 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Coach comboutbildning i Livs- och teamcoach, fyll i följande uppgifter: