Coach comboutbildning i Livs- och teamcoach

Längd
10 dagar
Pris
27 500 SEK
Längd
10 dagar
Pris
27 500 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Bli livscoach och teamcoach under en kurs

Unikt utbildningspaketet som tar dig till nästa nivå redan från början! Life & Teamcoach passar dig som vill kunna arbeta både med teamutveckling och individcoaching. Comboutbildningen består av fem dagar med Lifecoaching och fem dagar med Teamcoaching. Detta unika utbildningspaket tar dig till nästa nivå redan från början.

Allt fler certifierade coacher efterfrågas idag, både inom offentliga organisationer och i företag. Under utbildningen varvas video-sessioner, teori, experimentella övningar och praktisk coaching för maximal utveckling av dina färdigheter. Strandskas teamcoachingmodell används inom SKF globala ledarskapsprogram. 

ICF´s 11 kärnkompetenser, Strandska Coachingmodellen, verktyg för Lifecoaching och Teamutveckling som du praktiserar redan under utbildningen ger dig den nödvändiga kompetensen för att jobba som coach eller komplettera ditt nuvarande yrke som chef, utbildare eller projektledare.

Strandska är ett globalt utbildningsföretag. Strandskas utbildningar ACSTH (ackrediterad coach specific training hours) är godkända av ICF (Internationell Coach federation).

– 6 dagar – OBS! kör båda grupper parallellt

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Utbildningen passar dig som vill kunna jobba både med utveckling av team och individ. 

Kursintyg

Efter avslutad utbildning och certifieringsprocess på Strandska kan du även ansöka om ett internationellt certifikat hos ICF (International Coach Federation). 

Kostnader

22 000 kr exklusive moms. 

Kursledare

Petra Laurell
Utbildare och grupp/ledarutvecklare
070- 627 14 09
Petra är ICF Associate Certified Coach

Petra är själv utbildad på Strandska och har jobbat med att utveckla arbetsgrupper och ledningsgrupper, sedan 2008. Hon har utbildat över 200 ledare i Styra, Leda och Coacha (Sv o Eng) samt många fler i teamcoaching, coachande förhållningssätt och personligt ledarskap. Petra är ansvarig för Strandskas Teamcoach utbildningar.

”Jag använder mig själv som det viktigaste teamcoach verktyget och strävar efter att lära andra att göra detsamma. Jag är passionerat övertygad om var och ens inneboende potential.”

Martin Jonsson

Utbildare Livscoachutbildning, ICF Certifierad Coach, Utbildad handledare, Psykologstuderande

Martin har jobbat med coaching och utbildning över 15 år och är en av huvudutbildarna för Strandskas Livscoachutbildningar.

Han utbildar och skapar transformativt lärande med hjälp av mångåriga erfarenheter av förändringsprocesser både individuellt och i grupp.

Martin har stort fokus på närvaro, inkluderande och trygghet under utbildningarna. Detta skapar förutsättningar för kraftfull utveckling och lärande i deltagarnas resa mot att använda coaching som metod och förhållningssätt i mötet med människor.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Coach comboutbildning i Livs- och teamcoach och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner
Skriv en recension
5/5
Hanna
02 okt 2017
Gedigna kunskaper och en inspiration att förändra(s)

Jag har gått combo-kursen på Strandska våren 2017 - alltså life- och teamcoaching. Jag är mycket nöjd med innehållet, nivån, och verktygen jag har fått med mig. Men allra bäst v...

Visa hela
5/5
Christian Haneson
29 sep 2017

Combo är en mycket bra början för den som vill utveckla sig själv och sina förmågor inom coachning. Det startade en process i mig som gjorde att jag ville fortsätta gå ytterliga...

Visa hela
5/5
Christian Haneson
29 sep 2017

Combo är en mycket bra början för den som vill utveckla sig själv och sina förmågor inom coachning. Det startade en process i mig som gjorde att jag ville fortsätta gå ytterliga...

Visa hela
Strandska Utvecklingshuset AB
Stora Badhusgatan 18-20
41121 Göteborg


Förändra ditt företag med Strandska Utvecklingshuset AB

Strandska Utvecklingshuset AB erbjuder coaching och hjälper dig att hitta lösningar och metoder som ska medföra genombrott och transformation för dig som kund. Genombrott betyder olika för alla, men det innebär alltid en kvalitativ och långsiktig förändring i rätt riktning. ...

Läs mer och visa alla kurser med Strandska Utvecklingshuset AB

Highlights