Visa kurser.se som: Mobil

Vuxenpuls Dans 18 år och uppåt - NYHET

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Vetlanda
14 timmar
1 040 SEK

Kursbeskrivning

Har du hållit på med dans? Eller varit aktiv inom rörelse och sport och känner att det hade varit så himla kul att ta upp det igen?
Då har vi startat en dansgrupp för er - VuxenPuls.
Det är ett danspass för både män och kvinnor över 18 år som vill röra på kroppen, träna koordination till härlig musik och få svettas lite.

På måndagar klockan 20.00-21.00.
Varje kurstillfälle är en timme med pulsträning och relativt lätta koreografier, som man lätt kan hänga med i.

Medborgarskolan Vetlanda Dansverksamhets huvudmål är att få våra deltagare att må bra med rörelse och dans till dagens musik. Hos oss blir ditt intresse till kunskap. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp, men även en fantastisk träningsform.

KURSLEDARE
Josefine Sandberg: läs mer om henne genom att följa länken:https://www.instagram.com/p/Bi8ljw6jwvJ/?taken-by=medborgarskolan_vetlanda

KURSMATERIAL
Vi dansar i bekväma danskläder man trivs bäst i, danstrikåer/tights och t-shirt/mjukisbyxor och linne för att nämna några exempel. Dansa gärna i skor/nätt dansskor eller barfota/strumplästen. Ta gärna med vattenflaska till dansklassen.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns tyvärr inte. Kom ombytt. Vår danssal finns på Kyrkogatan 20, med ingång på baksidan av huset och även i Norrgårdshallens spegelsal även kallat "pingissalen". Dansklasser med barn i åldrarna under 7 år är 45 minuter långa och över 7 år 60 minuter.
På sportlov/påsklov och höstlov är det ingen undervisning om inte ledaren meddelat annat.
När dansklassen är startklar skickas kallelse och faktura ut till uppgiven adress. Se till att vid anmälan alltid uppge mail och mobilnummer så vi kan få ut viktig information till er om så skulle behövas.
Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Vuxenpuls Dans 18 år och uppåt - NYHET.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Vuxenpuls Dans 18 år och uppåt - NYHET!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner