Teaterkurs för vuxna

Medborgarskolan Öst, i Linköping
Längd
24 timmar
Pris
1 795 SEK
Nästa kurstillfälle
27 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar
Pris
1 795 SEK
Nästa kurstillfälle
27 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen till teaterkurs! Teatern är ögonblickets konst som i sina bästa stunder fängslar publiken. Du lär dig bland annat samarbete, improvisation, inlevelseförmåga, framföra text, dramaanalys och skådespeleri.

Tillsammans med en duktig pedagog med mycket erfarenhet av regi, skådespeleri och teaterteori utvecklar du dina färdigheter inom teatern, samtidigt som du själv får vara med och påverka kursinnehållet. Tillsammans lär vi oss av ledaren och varandra. I den här kursen får du gärna ha någon erfarenhet av teaterkurser, men det viktigaste är att du är nyfiken och engagerad.

Upplägg

Vi träffas vid 8 kurstillfällen, fredagskvällar. Uppehåll eventuella röda helgdagar.

Förkunskaper

Det är en fördel om du provat på teater tidigare, men inget krav.

Kursledare

Dan Berg, skådespelare och regissör. Dan har bland medverkat i teateruppsättningar och kortfilmer, samt verkat som teaterlärare och kursledare i många år.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

27 september, 2024

  • Kurs
  • Linköping

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Teaterkurs för vuxna och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights