Visa kurser.se som: Mobil

Teater för vuxna

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Norrköping
30 timmar
1 195 SEK

Kursbeskrivning

Känner du dig själv? Om svaret är nej så ska du absolut gå den här teaterkursen. Om svaret är ja så bör du också gå den här kursen, för många av oss tror att vi känner oss själva, men oftast visar det sig att vi inte gör det. Kom och testa!

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inga förkunskaper. Ta med dig ett glatt humör, din fantasi och kreativitet samt nyfikenheten.

UPPLÄGG
Vi träffas under 10 kurskvällar. 

INNEHÅLL
Vi provar på drama- och teaterlekar, teaterövningar, improvisationer och att göra roll- och karaktärsövningar. Kort sagt - grundläggande skådespelarträning. Målet är att alla ska känna att det har varit roligt, att alla bjudit på sig själva och utmanat sina rädslor samt att man ser att man har utvecklat någon ny sida av det som är du.

KURSLEDARE
Jag som är ledare heter Roger Melin. Jag har gått teaterlinjen på Marieborg, deltagit i olika teater- skådespelarkurser, jobbat som skådespelare till och från sedan 1992 samt arbetat som teaterledare- drama- och teaterpedagog i Kvartersteatern. Kolla in hemsidan: www.rogermelin.se

BRA ATT VETA
Kursen ges i våra nya lokaler på Tegelängsgatan 11B. Kallelsen/fakturan skickas ca två veckor innan kursstart som en bekräftelse på att kursen startar. Önskas delbetalning av kursavgiften så går det bra att ange det i anmälan. Glöm inte att lämna mail och mobilnummer i kursanmälan för att inte missa viktig information angående kursen.

Välkommen

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teater för vuxna.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teater för vuxna!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner