Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Teater för nybörjare - vuxna

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Norrköping
30 timmar
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Nu har du chansen att prova på hur det är att stå inför andra och framföra texter, dikter, roller, allvarliga och galna karaktärer m.m. Vill du pröva att upptäcka dina inre förmågor av kreativitet, fantasi, kroppsenergi, röst och lekfullhet? Då är den här teatercirkeln något för dig. 

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inga förkunskaper. Men det är alltid bra att ta med sig ett glatt humör, din fantasi och kreativitet samt nyfikenheten.

UPPLÄGG
Vi träffas under 10 kurskvällar. Eventuellt kan uppehåll göras under loven. Det bestäms gemensamt vid kursstarten av ledare och deltagare.

INNEHÅLL
Vi provar på dramaövningar, teaterlekar, teaterövningar, improvisationer och att göra roll- och karaktärsövningar. Målet är att du ska känna att det har varit roligt, att du bjudit på dig själv och utmanat dina rädslor samt att du upptäckt att du har utvecklat någon ny sida av det som är du.

KURSLEDARE
Jag som är ledare heter Roger Melin. Jag har gått teaterlinjen på Marieborg, deltagit i olika teater- skådespelarkurser, jobbat som skådespelare till och från sedan 1992 samt arbetat som teaterledare, drama- och teaterpedagog i Kvartersteatern samt i diverse teaterprojekt. Kolla in hemsidan: www.rogermelin.se

Har du frågor angående kursens innehåll? Hör då av dig till Roger på tel 0737-560044 innan du anmäler dig.

BRA ATT VETA
Kallelsen/fakturan skickas ca två veckor innan kursstart som en bekräftelse på att kursen startar. Önskas delbetalning av kursavgiften så går det bra att ange det i anmälan. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Glöm inte att lämna mail och mobilnummer i kursanmälan för att inte missa viktig information angående kursen.

ANPASSNINGAR EFTER CORONAPANDEMIN
Utefter rådande läge har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser och placerar grupper i stora salar så deltagare kan hålla avstånd till varandra. Vi försöker att minska smittspridning genom att bland annat desinficera handtag mm i våra lokaler. Vi ber också deltagare att inte i onödan vistas väntande i våra lokaler så att vi minimerar samlingar. Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta gärna händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning. 

I det fall som myndigheterna skulle begränsa möjligheten till att hålla vanlig klassrumsundervisning kommer kursen att hållas på distans via en mötesplattform, alternativt får du en rekommendation på annan möjlighet att följa samma kurs. Du får all info du behöver inför distansundervisning i förekommande fall.

Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teater för nybörjare - vuxna.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teater för nybörjare - vuxna!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner