Visa kurser.se som: Mobil

Spanska enskild undervisning

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Norrköping
10 timmar
4 900 SEK

Kursbeskrivning

Vill du lära dig spanska med fullt fokus på din egen utveckling och lärande. Då kanske individuell undervisning passar för dig.  

INNEHÅLL
Individuell undervisning i spanska för dig som behöver ex läxhjälp, konversationsträning eller extra finslipning inför en resa eller konferens.

UPPLÄGG
1 lektion motsvarar 2*45 minuter. Lektionerna sker vanligtvis en gång i veckan men det finns möjlighet till tätare lektioner för en mer intensiv kurs. Total studietid är 10 studietimmar. Efter avslutad kurs finns möjlighet att förlänga med fler lektioner.
Startdatum, dag och tid bestäms i samråd med ledaren.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha några förkunskaper för att ta enskilda lektioner. Innehållet anpassas utefter dina önskemål och behov. Vid första sammankomsten går du tillsammans med kursledaren igenom vilken nivå du befinner dig på och vilka mål du har med undervisningen. I samråd med kursledaren läggs en passande arbetsplan upp för att du ska lära dig så mycket som möjligt om det du efterfrågar.

KURSLEDARE
Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

BRA ATT VETA
Kurslitteraturen köper du själv, efter överrenskommelse med kursledaren.
Anmäl dig här så kontaktar vi dig för att lägga upp undervisningen.
Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Spanska enskild undervisning.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Spanska enskild undervisning!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner