Visa kurser.se som: Mobil

Poledance Sommarkurs Nivå 2-3, 6ggr kurs från 14 år ung/vux

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
12 timmar
1 200 SEK

Kursbeskrivning

POLEDANCE/STÅNGDANS Sommarkurs  Nivå 2-3 FÖR UNGDOM/VUXEN

INNEHÅLL OCH MÅL
Poledance är en sport som kombinerar dans med akrobatik. Sporten har de senaste åren ökat i popularitet världen över och är en träningsform där du jobbar med styrka, flexibilitet och uthållighet, i kombination med dansrörelser till musik. (Kursen är från 14 år.)

UPPLÄGG
Under kursen jobbar vi med figurer och kombinationer på avanceringsnivå 2 och 3, vilket motsvarar mellanavancerad nivå. I denna kurs ligger fokus mer på koreografi och grundtekniska kombinationer. Vi lägger lite tid på grundteknik för att sen repetera de figurer och kombinationer vi kan till musik. Klassen inkluderar uppvärmning, rörlighetsövningar och stretch. Vid full klass delar två elever på en stång, då ni alternerar övningarna och hjälper till med att titta på varandras teknik.

FÖRKUNSKAPER
Den här kursen är för dig som är på avanceringsnivå 2 eller 3 i poledance och har passerat nivå 1 (nybörjare) samt gärna gått minst en omgång av nivå 2. Vi ser gärna att du är bekväm med övningar som bland annat Climb, Figurehead och Layback.

KURSLEDARE
Johanna N. de Agé har ett stort intresse för träning och hälsa. Hon har utövat kampsport under 6 år, utbildat sig inom fysiologi och anatomi och de senaste 7 åren tränat Poledance och Crossfit.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Poledance-kläder är optimalt, så du kan testa alla övningar och får bra grepp mot stången.

BRA ATT VETA

OBS! Du som redan dansar Pole dance hos oss har 20% rabatt på denna kurs. Lämna en kommentar i noteringsfältet så drar vi av på din avgift.
Dusch och omklädningsrum finns.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

Se bilder på ledare och deltagare i lyra och poledance:

https://www.instagram.com/aerialdancejkpg/

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Poledance Sommarkurs Nivå 2-3, 6ggr kurs från 14 år ung/vux.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Poledance Sommarkurs Nivå 2-3, 6ggr kurs från 14 år ung/vux!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner