Visa kurser.se som: Mobil

Matlagningskurs: Mat för fest och högtider

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Plats: Linköping
Längd: 24 timmar
Pris: 1 595 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Matlagningskurs för dig som vill utveckla ditt intresse för mat och matlagning.  Vid sex kurstillfällen går vi igenom hur vi planerar och lagar en trerätters meny. Vi kommer att utforska smaker, texturer och presentationer och olika tekniker för att skapa kompletta festmenyer.

Under kursen kommer vi även diskutera råvarornas ursprung och vad som påverkar oss i våra val av mat. Du får guidning av en kock som har arbetat i flera restauranger och har vana från att planera menyer och även är insatt i mat kombinerat med dryck.

FÖRKUNSKAPER: Du kan mer än att stuva potatis och grilla korv. Du har ett ganska stort intresse för mat och vill förkovra dig i ämnet. KURSMATERIAL: Matkostnad 120 kr per kurstillfälle, erläggs kontant eller via swish direkt till ledaren vid första tillfället.

KURSLEDARE: Magnus Ulvàn är kock och som tidigare har drivit flera egna restauranger i Linköping, bland annat Matkultur och Hagdahls kök.

ANMÄLAN OCH KALLELSE
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen.

Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Kallelse kommer cirka en vecka innan kursstart, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan. Det går även bra att göra en direktbetalning vid anmälan.

BRA ATT VETA:
Skulle någon kurssammankomst mot förmodan bli inställd (t ex pga ledares sjukdom) kommer vi förlänga kursen med samma antal tillfällen.

Du vet väl om att vi säljer presentkort på kurser? Hör av dig till oss på linkoping@medborgarskolan.se eller 075-241 68 30.

Välkommen till en av Medborgarskolans alla kurser och föreläsningar.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Matlagningskurs: Mat för fest och högtider.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Matlagningskurs: Mat för fest och högtider!

Arrangörsrecensioner
          (4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner