Visa kurser.se som: Mobil

Makeup kväll

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Plats: Jönköping
Längd: 3 timmar
Pris: 395 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Lägger du alltid din makeup på samma sätt? Behöver du inspiration för att våga ta ut svängarna?
Det här är en kurs där du får lära dig grunderna inom makeup och få tips på färger och teknik. Vi går igenom färglära, appliceringsteknik och olika verktyg för ett lyckat resultat.

INNEHÅLL:
Kvällen kommer att bestå av flera moment. Vi går igenom hur du applicerar en vardagsmakeup och hur du med enkla knep kan få till en riktigt snygg fest makeup. Vi pratar om olika verktyg och hur och när man ska anvädna sig av de olika.

UPPLÄGG:
En kväll där Fanny berättar och visar er olika knep.
Datum inför hösten kommer snart!

FÖRKUNSKAPER:
För alla som vill lära sig grunderna i makeup.

KURSLEDARE:
Fanny Erliksson är en härlig, positiv och energisprudlande tjej som är utbildad stylist, nagelteknolog, spaterapeut och fransstylist. Fanny har även klasser i poledance här hos oss och har dansat poledance sedan 2015.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling


Välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Makeup kväll.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping