Visa kurser.se som: Mobil

Klä om och renovera din möbel

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
36 timmar
2022-08-29 16:30
2 520 SEK

Kursbeskrivning

Vill du renovera en äldre möbel som betyder något för dig? Kursen ger dig grundläggande kunskaper i stoppning och möbelklädsel. Att köpa gammalt är populärare än någonsin, men mycket av det gamla har sina skavanker. Lär dig att renovera på ett stilriktigt sätt och med rätt material.

INNEHÅLL:
Med hjälp av handledare lär du dig att laga och renovera stoppmöbler/klädda möbler på ett stilriktigt sätt med rätt material. Du arbetar praktiskt och du lär dig tapetserargrunder under professionell ledning.

I kurspriset ingår:

  • handledning.
  • lån av diverse verktyg och symaskin.
  • lagerförvaring för din möbel.

UPPLÄGG:
1 gång i veckan under 12 veckor.

FÖRKUNSKAPER:
Kursen vänder sig till både nybörjare och till dig som provat på möbel omklädning tidigare.

KURSMATERIAL:
Tag med din möbel till första sammankomsten.
Kursmaterial för omklädning ingår inte i kursavgiften. Tips och råd på vart du kan inhandla behövlig material får du under resans gång, stoppning finns dock att köpa på plats.
Ni tar själv med eran möbel, saknar du en möbel så finns det att köpa på en av stadens second hand butiker.

KURSLEDARE:
Kerstin Wihlborg är utbildad tapetserare och gick på hantverkscentrum i Tibro 1995. Kerstin började på Medborgarskolan hösten 2008 med att hålla dessa kurser, övrig tid så jobbar hon aktivt som tapetserare i Sandhem. Besök gärna Kerstins hemsida: www.igab.se
Kerstin har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA:
Tag med din möbel till första sammankomsten.
Vi tar inte med oss soffor på denna kurs p.g.a. av utrymmessvårigheter.

Tänk på att anmälan enligt våra köpevillkor är bindande så anmäl dig endast till den kurs du har möjlighet att delta i. Är kursen full så kan du anmäla dig som reserv och bli kontaktad om en plats öppnas upp. 

Anmälan och kallelse:
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Som deltagare under 18 år måste målsman stå som annan betalare vid anmälan. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan. Vi reserverar oss för att kursen kan komma att byta dag eller tid eller ställas in pga för få anmälda. Ju tidigare du anmäler dig desto större chans att kursen kommer till start. Om kursen skulle ha för få anmälda meddelar vi dig 1-2 veckor innan kursstart. Vi reserverar oss för eventuell framflyttad kursstart, ändrad dag och/eller tid. Vi kontaktar dig alltid innan förändring och du har då rätt att avboka din plats kostnadsfritt.

Kallelse till kursen skickas till dig via mejl ca en vecka innan kursstartdatum som en bekräftelse på kursstart. I kallelsen följer även information om kursmaterial och eventuella entrékoder. Det går utmärkt att delbetala kursen - ange detta vid anmälan.

Rabatter:
Vi har bokrabatter för våra kursdeltagare: 6% på bokus.com och 10% på Akademibokhandeln. Mer information hittar du på vår hemsida under förmåner.

Vill du anordna en kurs/studiecirkel själv med några vänner Hör av er till oss så kan vi stötta er på olika sätt; med lokal, material osv.
Vi har enskild undervisning i språk, läs mer på webben eller kontakta oss jonkoping@medborgarskolan.se
Ge bort kursen! Du vet väl om att vi har presentkort på kurser? https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/presentkort/

Välkommen till en av Medborgarskolans alla kurser och föreläsningar!

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Klä om och renovera din möbel.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Klä om och renovera din möbel!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner