Visa kurser.se som: Mobil

Kinesiska nybörjare

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
20 timmar
2019-09-16 19:30
1 295 SEK
Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Har du planer på att resa till Kina - nöjestripp eller arbete? Här har du en unik chans att dels lära dig språket samt även att få veta lite om de seder och bruk man bör känna till vid en resa dit.
Om det är något som gjort den kinesiska kulturen mytisk och svårtillgänglig så är det väl dess språk. Tecken som är bilder och uttal som får tungan att vrickas. Kinesiska är känt för att vara svårt, men också väldigt spännande. Ta steget och lär dig kinesiska från grunden. I den här kursen börjar vi helt från grunden och arbetar i lugn takt. Vi lär oss ord, uttryck och fraser för att klara enkla vardags situationer. Kinesiska - Mandarin nybörjare. Du lär känna språket och även en del av den kultur där språket talas.

INNEHÅLL
Kinesiska nybörjare är en praktisk, kreativ och inspirerande grundkurs för dig som vill lära dig att kommunicera på kinesiska. En kurs för dig som vill behärska att hamna i olika vardagliga situationer som besökare i Kina eller i möten med kinesiska turister i Sverige. Genom en metod kallad TPR (Total Physical Response) lär du dig snabbt att förbättra din förmåga att lyssna, förstå och tala. Det innebär att läraren använder bilder och små berättelser för att lära ut de kinesiska tecknen och göra grammatiken lättare att förstå.

UPPLÄGG
Gruppundervisning under 10 onsdagar.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

BRA ATT VETA:
Europarådets nivåskala för språkkunskper hittar du på vår hemsida!

LEDARE
Qi Meng har bott i Sverige i två och ett halvt år och pratar flytande engelska och kinesiska. Hennes svenska är begränsad men det kommer inte hindra henne i hennes sätt att lära ut. Hon har tidigare erfarenheter av att lära ut språk då hon arbetat med att lära ut kinesiska både i Shanghai och Tajikistan. Hon brinner för att hjälpa sina elever att nå goda språkkunskaper genom ett kreativt och pedagogiskt sätt.

Våra kursledare skall har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs, som är anpassad för vuxenutbildning. Vårt ledarutvecklingsprogram är en del av vårt kvalitetssystem. Här erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

OM KURSEN ÄR FULLBOKAD
Är kursen fullbokad kan du anmäla dig här ändå. Kommer tillräckligt med reserver in ordnar vi en till kurs under vårterminen, det kan också vara så att någon avanmäler sig på denna kurs.


Välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kinesiska nybörjare.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kinesiska nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner