Visa kurser.se som: Mobil

Hudvård från skafferiet - växtbaserad och ekologisk hudvård

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Linköping
4 timmar
2019-05-26 17:00
695 SEK

Kursbeskrivning

Välkommen till en härlig kväll med hudvård i fokus!

I den här kursen jobbar vi med näringsrika, hudvårdseffektiva råvaror från växtriket som i sin tur är förnyelsebara samt biologiskt nedbrytbara. Du lär om rena, ekologiska råvaror och vilken påverkan de har på huden samt hur man sätter ihop olika råvaror till en bra slutprodukt som passar just din hudtyp. Genom att göra egna produkter har du full kontroll över vad din produkt kommer att innehålla och kan därför enkelt ta bort onödiga tillsatser, allergener eller gifter.

Att använda rätt produkter leder till en friskare hud som behöver mindre hudvårdsprodukter och är bra för dig, världen och din plånbok! Det här kan bli en rolig väg till ökat välmående och kanske en nyfunnen hobby!

UPPLÄGG
Vi träffas i Medborgarskolans kurskök och lär om hudvård och tillverkar några produkter.
Efter kvällens kurs har vi tillverkat 6 hudvårdsprodukter som du tar med dig hem:
-Ansiktsrengöring
-Ansiktsvatten
-Ansiktsmask
-Kroppstvätt
-Kroppsskrubb
-Kroppsolja (som dessutom kan användas som ansiktsserum)

Vi bjuder på enkel förtäring under kvällen.

MÅL
Att förse dig med kunskap så att du själv kan kombinera ihop effektiva produkter samt hur du kan använda dessa få produkter till många användningsområden. 

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper, speciell koll på råvaror eller miljöaktivism behövs, bara ett intresse av att lära snällare vård av huden.

KURSLEDARE
Andrea Endres som är ekologisk kost- och näringsrådgivare och som sedan 13 år arbetat med ekologisk hudvård och haft kurser inom detta:

För 13 år sedan upptäckte jag skräcken med konventionella hudvårdsprodukter. Så otroligt många hälsofarliga och miljöförstörande ämnen som är gömda i så välanvända och självklara produkter vi smörjer, baddar och sprejar oss med dagligen. För alla dessa år väcktes också min nyfikenhet för det rena, det friska, för naturen och dess oändliga förmåga att ge oss kraft, öka vårt välmående och skönhet samt hela oss inifrån och utifrån.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KOSTNAD
Kursavgiften är 695 kr och då ingår dina produkter i kostnaden samt ett häfte om ekologisk hudvård.

ANMÄLAN OCH KALLELSE
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här.  Anmälan är bindande. Som deltagare under 18 år måste målsman stå som annan betalare vid anmälan.
Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen.
Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.
Kallelse kommer cirka en vecka innan kursstart, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften som ska betalas inom 30 dagar.
Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan. Det går även bra att göra en direktbetalning vid anmälan.

BRA ATT VETA
Du vet väl om att vi säljer presentkort på kurser? Hör av dig till oss på linkoping@medborgarskolan.se eller 075-241 68 30.

Välkommen till en av Medborgarskolans alla kurser och föreläsningar.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Hudvård från skafferiet - växtbaserad och ekologisk hudvård.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Hudvård från skafferiet - växtbaserad och ekologisk hudvård!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner