Visa kurser.se som: Mobil

Fusion 10-13 år

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
14 timmar
1 200 SEK

Kursbeskrivning

Dans Fusion 10-13 år

INNEHÅLL OCH MÅL

Fusion betyder sammanslagning, och det är precis vad vi har gjort här, slagit ihop många stilar till en kurs. Det här är kursen för dig som inte vill välja mellan jazz eller balett, modernt eller street utan ha lite utav allt, vi provar på de flesta av de klassiska dansstilarna.

Vi lär oss grunderna i olika stilar och lär oss vad som är skilldnaden mellan dem. 

UPPLÄGG

Vi börjar klassen med uppvärmning och sedan lär vi oss olika kombinationer och steg för att sedan sätta ihop det till en koreografi på slutet. 

FÖRKUNSKAPER

Både för dig som dansat tidigare och för dig  som är helt nybörjare. 

KURSLEDARE

Ludwig Rosengren går estetiska programmet med inriktning dans på Per Brahegymnasiet och brinner för dans och har provat på många olika stilar. Ludwig började dansa när han var 10 år och sedan dess har dansintresset bara ökat. Nu har vi glädjen att ha Ludwig här hos oss på Medborgarskolan där han vill förmedla sin dansglädje till andra.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Valfri klädsel som man känner sig bekväm att dansa i.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns.

På Sportlov och påsklov är det ingen undervisning om inte ledaren meddelat annat.

Vårterminen har 14 kurstillfällen där de två sista lektionerna är genrep den 3/5 och föreställning den 4/5 på Jönköpings Teater. Biljetter finns på www.jkpg.com en månad före uppvisningen. Begränsat antal biljetter är 2-4 per elev


Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobil nummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fusion 10-13 år.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fusion 10-13 år!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner