Inga recensioner än

DansMix 7-9 år

Medborgarskolan Öst, i Västervik
Längd
12 timmar
Pris
895 SEK
Längd
12 timmar
Pris
895 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

 

Om kursen

Kursen innehåller rytmik, musiktolkning och rörelseglädje med dansteknik och koreografi. Gruppen väljer tillsammans vilken musik vi ska dansa till.

Alla kurser avslutas med en gemensam föreställning.

 Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

 

Bra att veta

Mjuka kläder och tunna dansskor/moccasiner/halksockor rekommenderas. Ta med vattenflaska.

Det finns begränsad tillgång till omklädning och dusch så kom gärna ombytt.

 

 Kursledare

Ellie Nordqvist

 

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs . Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

 

Medborgarskolan i Västervik erbjuder danskurser för både barn och vuxna. Vårt huvudmål är att få våra deltagare att må bra av rörelse och dans. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp och är även en fantastisk träningsform. Dans utvecklar människan mentalt och fysiskt och gör oss lyckligare och friskare. Hos oss blir ditt intresse till kunskap.

 

Anmälan

Anmälan är bindande.

Vi reserverar oss för att startdatum kan komma att ändras, alternativt att studiecirkeln ej kan starta pga att för få deltagare är anmälda. Kallelse skickas alltid ut innan kursstart.

 

Du är alltid välkommen att prova första tillfället, du måste dock göra en anmälan. Vill du inte fortsätta efter första tillfället, kontakta Medborgarskolan innan andra tillfället så får du kostnadsfritt avanmäla dig från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.

 

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. 

 

VÄLKOMMEN!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av DansMix 7-9 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights