Visa kurser.se som: Mobil

Bakverk och desserter, Steg 1

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Jönköping
15 timmar
2019-03-10 15:30
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Gillar du redan att baka och fixa desserter och vill gå ett steg längre? Eller vill du helt enkelt komma igång från början? Denna kurs är till för dig som vill lära dig mer inom bakning och desserter.

INNEHÅLL:
Kursen kommer att vara en inspiration för dig som vill komma igång mer med bakningen och göra desserter på hemmaplan. Vi kommer att baka allt från småkakor, cupcakes till tårtor. Tanken är vackra, men enkla bakverk från grunden. Vi kommer få spritsa och testa göra blommor och andra dekorationer att pryda våra bakverk med.
Kursledare Saida kommer att visa och även prata om tekniker och ge tips på vad som är bra att tänka på. Du får idéer och inspiration med dig hem ifrån denna smarriga dessertkurs.

UPPLÄGG.
Vi träffas fem kvällar och varvar teori med praktik. Målet med kursen är du ska utöka dina kunskaper inom bakning och olika desserter.

FÖRKUNSKAPER:
Inga förkunskaper krävs.

KURSMATERIAL:
Allt ingår i kursavgiften.

KURSLEDARE:
Saida är utbildad bagare/konditor och har flera års yrkeserfarenhet inom området.
Bakning är en stor del av Saidas vardag där hon ständigt använder sin kreativitet och förmågan att utmana sig själv genom att söka inspiration inom bakvärlden.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram, med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA:
Meddela om du har någon allergi.

Välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bakverk och desserter, Steg 1.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bakverk och desserter, Steg 1!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner