Visa kurser.se som: Mobil

Baka surdegsbröd helgkurs

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Linköping
12 timmar
2021-03-27 09:00
795 SEK

Kursbeskrivning

Är du sugen på att kunna ha nyttigt och enkelt surdegsbröd i vardagen? Då är denna kursen för dig!

Beskrivning

Den här kursen riktar sig till dig som är nybörjare och vill lära dig att baka bröd med surdeg. Inga förkunskaper krävs. Målet är att visa att det är möjligt att baka bra och hälsosamt bröd hemma, med minimal insats och utan professionella verktyg eller redskap. 

Under två dagar kommer du att få baka bröd med våra ledares hjälp, genom att följa ett basrecept som lätt kan anpassas utefter dina behov och preferenser. Vi kommer att förklara de olika tekniker och moment som behövs för att få ett så bra bröd som möjligt. Du kommer att få med dig brödet du bakar hem. Du kan också få med dig din egen surdeg.

Upplägg Kursen pågår i två dagar, lördag 27 mars mellan 9 och 15, och söndag 28 mars mellan 9 och 13. På lördagen förbereder vi degen som sedan kommer att bakas ut på söndagen. Vi kommer också gå igenom lite teori, som behövs för att bättre förstå alla steg som krävs, och för att kunna modifiera receptet när så önskas. 

Medtag lunch, tillgång till kyl och mikro finns. Det finns även restaurang i huset. 

Materialkostnad Allt kursmaterial och råvaror ingår i priset.

Kursledare Ekhiotz och Stefano är två entusiastiska hemmabagare som älskar att baka med surdeg och vill sprida bakglädje vidare. Du kan kolla deras Instagramkonton här: @ekhiotz och @ste.riff  

Anmälan och kallelse Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Baka surdegsbröd helgkurs.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Baka surdegsbröd helgkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner