Visa kurser.se som: Mobil

Idrottsskola för barn v.35-42 i Göteborg Hisingen

Knatteskutt
Kursinformation
Göteborg
8 tillfällen
1 250 SEK

Kursbeskrivning

Kurs med olika lekfulla idrotter för barn!

Åtta tillfällen med massa glädje!

På Knatteskutt får ditt barn uppleva fartfyllda idrottspass i en med andra barn. Varje pass är inspirerad av en idrott som visas genom lekar och övningar fulla av energi!

Alla träning sker inomhus.

Ett exempel på hur det kan se ut på Knatteskutt: 

Uppvärmning – Ut på äventyr!
Vår lektion börjar alltid med Knatteskutts äventyr som tar oss till Idrottslandet. Där träffar man på olika sorters djur som älskar att röra på sig och utöva olika sporter.

Dagens idrottstema – Övningar och lekar
Här varieras övningar och idrotter från vecka till vecka. Barnen för leka sig igenom olika övningar som är inspirerade av dagens tema. Varje pass har minst två olika övningar i detta segment och en hinderbana/stationsbana som är inspirerad av dagens tema.

Här handlar det om att barnen ska få testa sig fram så mycket som möjligt genom lek och bus.

De äldre barnen prova på grunderna i dagens idrott och utöva olika typer av lekar/övningar som både är roligt och lärorikt.

Avslutning – Ta sig hem från äventyret

Som avslutning måste vi ta oss tillbaka från det magiska idrottslandet. För att göra det så tar vi antingen bilen eller fallskärmen genom den spännande terrängen.

Målgrupp

För barn 2-6 år

Kostnader

I terminsavgiften ingår Knatteskutts idrottsbok och guldmedalj!

Recensioner

Snittbetyg: 1

Baseras på 1 recensioner.

J.S
Väldigt dåligt, upplever det är falsk marknadsföring med maskot & ”olika aktiviteter vid varje tillfälle”. Under dagens pass ville inte min 4 åring vara kvar för det var precis samma sak som de sista 3 gångerna. Finns absolut ingen variation, i mitt tycke pengar i sjön.. tyvärr. Vill ni ha variation med olika upplägg varje vecka så bör ni ...
Knatteskutt Kommentar:
Hej J.S, Så tråkigt att höra att vi inte uppfyllt de förväntningar du hade för Knatteskutt. Vi har ett tydligt passupplägg som är varierat med aktiviteter och övningar inspirerade av flera olika idrotter tematiskt uppdelade under kursens gång och som vi själva är väldigt stolta över. Har detta inte använts är vi väldigt ledsna och kommer givet...
Visa hela

Knatteskutt

Knatteskutt - Dans och idrott för barn i Sverige

Knatteskutt - Dans och idrott för barn i hela Sverige

Street, disco, fotboll eller parkour? Hos Knatteskutt får barn mellan 2-6 år prova olika idrotter eller dansstilar under en termin. Grupperna delas in efter barnens ålder och upplägget är framtaget för att passa de olika grupperna. Alla Knatteskutts aktiviteter för...


Läs mer och visa alla kurser med Knatteskutt

Kontaktuppgifter till Knatteskutt

Knatteskutt

Recensioner
Kursrecensioner
(1,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(3,0)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner