Visar 1-20 av 68 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 68 träffar

Sport och idrott för barn 

Letar du efter en ny sport åt ditt barn i Stockholm? Oavsett intresse kan du hitta ditt barns nya fritidsaktivitet här. Vi har ett stort utbud av läger, veckokurser och enskilda kurstillfällen inom sport och idrott i Stockholm.  

Grunden i sportaktiviteter för yngre barn är att det ska vara lättsamt och roligt. När barnen blir äldre och börjar närma sig tonåren liknar sport- och idrottskurserna mer de som är utformade för vuxna där mycket fokus är på just träning och fysisk utveckling.  

Om du letar efter en kurs för ett yngre barn kommer den att handla om betydligt mer än bara sport och träning. En aktivitet eller ett läger inom sport och idrott är ett tillfälle för ditt barn att utforska nya intressen och träffa vänner. Under en kurs lär sig barn att umgås med andra i grupp och samarbeta, speciellt under ett läger då de dessutom ofta sover borta. Oavsett är en kurs inom sport och idrott en utvecklande möjlighet för ditt barn! 

Utbud av kurser inom idrott i Stockholm 

Huvudstaden Stockholm har ett stort utbud av det mesta, inte minst sport- och idrottskurser för barn. En fördel med att bo i en storstad är att det ofta erbjuds ett stort utbud av kurser. I Stockholm kan man till exempel hitta kurser för barn inom klättring, parkour, gymnastik, friidrott, yoga och akrobatik. Kursarrangörer finns även i hela Stockholmsområdet, så oavsett var i staden du bor kan du hitta en spännande kurs för ditt barn.  

I Stockholm erbjuds det även idrottskurser för hela familjen. Under kursen har ni möjlighet att umgås tillsammans och utveckla ett gemensamt intresse för hela familjen.  

Kollo och läger i Stockholm 

Det finns flera olika kollon och läger i Stockholm. Stadens placering vid vattnet innebär att det finns flera seglarläger i Stockholmsområdet. Under ett seglarläger lär sig barnen grunderna kring segling, med stort fokus på lek. Barnen lär sig om vind, vatten, båtar samt några simpla knopar. Det finns även fördjupningskurser för barn som redan besitter seglarkunskap. I Stockholm finns det även läger och kollo inom andra sporter, till exempel gymnastik och tennis. Under vissa läger sover barnen över och på andra är de endast på plats under dagen.  

I Stockholm finns det också ett flertal generella läger där barnen får prova på en mängd olika aktiviteter istället för ett läger fokuserat på en specifik sport. Under denna typ av läger eller kollo kan barnen till exempel få prova på ridning, fotboll eller simning men ofta är det stort fokus på lek och att barnen ska umgås och lära känna varandra.  

Jämför kurser