Visa kurser.se som: Mobil

Idrott för barn i Stockholm - Hägersten

Knatteskutt
Kursinformation
Plats: Hägersten
Längd: 8 tillfällen
Startdatum: Vecka 6
Pris: 1 350 SEK
Arrangör: Knatteskutt plus

Kursbeskrivning

Idrott för barn hos Knatteskutt

Idrott för barn i Hägersten

Barnidrott i Hägersten - Prova olika sporter med Knatteskutt

Knatteskutt är en kurs i idrott för barn mellan 2-7 år. Grupperna delas in efter barnens ålder, till exempel 2-3 år och 4-7 år och upplägget är framtaget för att passa de olika grupperna och åldrarna. Barnen får prova olika idrotter under lekfulla och avslappnade former. Under 8 tillfällen får barnen bekanta sig med både nya och gamla idrottsaktiviteter samt träffa nya och gamla kompisar i form av barn och vuxna. Konceptet är skapat av idrottspedagoger och i samarbete med erfarna ledare inom Knatteskutt. Fokus ligger på barnens nyfikenhet och att de på ett lekfullt sätt ska få utrymme under aktiviteterna. Barnen kommer under terminen att få prova på olika roliga idrotter som fotboll, gymnastik och dans. Vi vill med Knatteskutt väcka ett intresse till fortsatt aktivitet inom idrott för barnen!

Tid och plats för idrottskursen för barn i Hägersten

Dag, tid och plats kommer att uppdateras på hemsidan i december. Barngrupperna fördelas efter ålder och när anmälan genomfördes. Varje lektion är 45 minuter och du meddelas dag, tid och plats för ditt barn så fort deltagarna är indelade i grupper. Du kan således anmäla ditt barn innan dag, tid och plats finns angivet med möjlighet att avboka kostnadsfritt (senast 28 januari) om dag, tid och plats inte passar.

Målgrupp

Kursen är för barn mellan 2-7 år.

Kostnader

1350 kr

I terminsavgiften ingår:

  • Knatteskutts gympapåse.
  • Knatteskutts snygga T-shirt
  • Knatteskutts guldmedalj

Ditt barn är också försäkrat under alla aktiviteter

Knatteskutt

Knatteskutt - sport och dans för barn

Knatteskutt - Dans och idrott för barn i hela Sverige

Street, basket, fotboll eller Karneval? Hos Knatteskutt får barn mellan 2-7 år prova olika idrotter eller dansstilar under en termin. Grupperna delas in efter barnens ålder och upplägget är framtaget för att passa de olika grupperna. Alla Knatteskutts aktiviteter för...


Läs mer och visa alla kurser med Knatteskutt