Visa kurser.se som: Mobil

Barndans 2-5 år

Edge Dance Studios
Kursinformation
Uppsala
13 tillfällen

Info om Barndans 2-5 år

Dans för barn mellan 2-5 år i Uppsala

Hos oss på Edge har vi ett stort utbud av barndans. För oss är det viktigt att alla barn känner sig välkomna, inkluderade och att man lämnar salen med ett leende! Vår filosofi är att alla kan dansa och vi anpassar därför varje kurs utefter ålder, nivå och erfarenhet. Varje klass är noga planerad med musik, koreografi och pedagogik. Lärarna bjuder in till en härligt fartfylld lektion med mycket glädje, dans och rörelse. Youngstars är Edge Dance Studios barndanskoncept. Här blandar vi olika dansstilar i roliga kombinationer.

Youngstars 2-3 år:
Här är mamma eller pappa med och dansar. Vi fokuserar på dansglädjen och bjuder in barnen i dansens värld. Lätt koreografi där lek och fantasi spelar stor roll. Barnen utvecklar sin motorik och självkänsla tillsammans med nya kompisar.

Youngstars 4-5 år:
Nu är det dags att stå på egna ben. Tillsammans med sin lärare kommer barnen få dansa till härligt medryckande musik som de känner igen. Vi gör små koreografier som utvecklar tjejernas och killarnas koordination och rörelseförmåga. Vi fokuserar på dansglädjen och stegen och koreografin är anpassade så alla känner sig som stjärnor!

Målgrupp

Barn 2-5 år

Kostnader

Från 1095kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Barndans 2-5 år.

Edge Dance Studios

Edge Dance Studios

Danskurser i Uppsala

Edge Dance Studios är dansskolan där glädjen och gemenskapen är i fokus! Vi välkomnar dansare från 2 år och på alla nivåer! Vi dansar... ...rolig Barndans ...fartfylld Disco ...cool Hiphop & Dancehall ...vacker Contemporary ...färgsprakande Cheerdance ...och erbjuder dansklasser till...


Läs mer och visa alla kurser med Edge Dance Studios

Kontaktuppgifter till Edge Dance Studios

Edge Dance Studios

S:t Persgatan 13, 1 tr
753 20

Tel: 018-129 000
edgedance.se

Recensioner
Bli den första att recensera Barndans 2-5 år!