Kurser i barndans i Stockholm

För barn som älskar dans och musik

Bor du i Stockholm och har ett barn som gillar att dansa och röra på sig? Barndans är en bra aktivitet där man får springa av sin energi, träna koreografi och finna nya vänner! Välj bland barnbalett, jazz, streetdance och mycket mer.
Visar 1-20 av 60 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 60 träffar

Mer om barndans i Stockholm

Dans för barn i Stockholm

Även små barn tycker om att röra sig till musik. I en kurs i barndans är undervisningen lekfull samtidigt som barnen övar sig i rörelse, rytmik och balans. Ditt barn får tillsammans med dig som förälder öva upp sina motoriska färdigheter. Lektionerna är baserade på lek och stärker både barnens fysiska identitet och bandet mellan förälder och barn. För lite äldre barn finns kurser som förbereder dem för att ta sig an alla sorters dansstilar längre fram.

Andra populära orter:

Barndans i Göteborg

Barndans i Malmö

Barndans i Kungsbacka

Ungdomsdans

Att dansa är en bra fritidsaktivitet för ditt barn även högre upp i åldrarna. De flesta dansskolor anordnar danskurser teminsvis och avslutas med en dansuppvisning där eleverna visar vad de har lärt sig under terminen. Att dansa som barn kan antingen skapa ett intresse för livet eller rent av bli vägen in till en karriär som en professionell dansare och artist.

Barndans i Stockholm

Stockholm har ett brett utbud av kurser i barndans, bland annat inom jazz, hiphop och show. Det finns kurser i barndans på alla nivåer från knattedans upp till specialiserad dans för barn i sena tonåren. När barnen har lov från skolan finns det också flera dansläger eller danskollon där barnen får dansa och umgås under en kortare intensiv tidsperiod. Stockholm är en stor dansstad där det finns mycket inspiration och många duktiga danspedagoger inom alla genrer.

Musik, sång, dans och teater för barn

Skulle kanske inte dans vara något för ditt barn finns det mängder av andra kurser ni kan testa på! Till exempel en musikkurs där ditt barn kommer få utveckla sin kreativitet och musikalitet eller varför inte en teaterkurs där ditt barn kommer få utveckla sin kreativitet och scennärvaro! Det finns en kurs som passar ditt barn!

Barnteater i Stockholm

Musik för barn i Stockholm

Sång för barn i Stockholm

Jämför kurser
Funkykidz
Nu kan barnen dansa hemma mellan lektionerna!

Funkykidz danslektioner är barnens upplevelse i centrum. Detta har gjort Funkykidz till landets största dansskola. Nu ger man även barnen möjlighet att dansa hemma mellan lektionerna.

Läs mer