Funkykidz

På Funkykidz danslektioner är barnens upplevelse i centrum. Detta har gjort Funkykidz till landets största dansskola. Nu ger man även barnen möjlighet att dansa hemma mellan lektionerna.

Nu kan barnen dansa hemma mellan lektionerna!

Lektioner som bygger på upplevelse och glädje

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn och danskurserna är mycket uppskattade över hela landet. Nyckeln till detta är filosofin att utgå från det som barnen tycker är roligt att göra på danslektionen. Lust och glädje är förutsättning för all inlärning och hos Funkykidz är danskurserna en upplevelse!

Innehållet i en Funkykidz-lektion är för-koreograferat och musiken noga utvald, vilket innebär att steg, rörelser och musik tas fram av pedagoger och koreografer med stor erfarenhet av barndans.

Funkykidz

Därför håller lektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var ditt barn dansar.

Instruktörerna har genomgått gedigen grundutbildning och har hjärtat på rätta stället. Alla som arbetar med Funkykidz-eleverna delar grundsynen att varje barn skall känna glädje och gemenskap. De vill stärka barns tilltro till sin egen förmåga och bygga på positiv bekräftelse.

På Funkykidz danslektioner är barnens upplevelse i centrum. Detta har gjort Funkykidz till landets största dansskola. Nu ger man även barnen möjlighet att dansa hemma mellan lektionerna. Alla barn som dansar hos oss får tillgång till musiken Be Sporty Hitz och vår Be Sporty-app som finns på vår hemsida.

Funkykidz har sin egen musik

I januari 2011 släppte Funkykidz den första samlingen av låtar i serien Funkykidz Hitz. I samlingen finns all musik från kurserna. Martina Engdegård, Funkykidz grundare säger att:

”Vi har länge arbetat för att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna, och nu är det möjligt.”

För Funkykidz har musiken alltid varit viktig. Den är noga framtagen för att den är nyckeln till en bra lektion. Hos Funkykidz dansar man till musik som barnen verkligen gillar!

Musiken är framtagen i samarbete med Heart Attack Music och John Ballard som står bakom låtar åt artister som Mojje, Ace of Base och Bubbles. Ambitionen är att skapa internationellt gångbara låtar som dessutom är specialanpassad för Funkykidz.

Be Sporty-Appen

På Funkykidz danslektioner får alla elever uppdrag av sin danslärare kopplat till Be Sporty-Appen, uppdragen är självklart frivilliga och är ett roligt komplement till danskursen. I appen kan barnen dansa, busa, pyssla och uppleva rörelseglädje även hemma.Läs mer om Funkykidz