Visa kurser.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en kurs? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Funkykidz

Nu kan barnen dansa hemma mellan lektionerna!

På Funkykidz danslektioner är barnens upplevelse i centrum. Detta har gjort Funkykidz till landets största dansskola. Nu ger man även barnen möjlighet att dansa hemma mellan lektionerna.

Lektioner som bygger på upplevelse och glädje

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn och danskurserna är mycket uppskattade över hela landet. Nyckeln till detta är filosofin att utgå från det som barnen tycker är roligt att göra på danslektionen. Lust och glädje är förutsättning för all inlärning och hos Funkykidz är danskurserna en upplevelse!

Innehållet i en Funkykidz-lektion är för-koreograferat och musiken noga utvald, vilket innebär att steg, rörelser och musik tas fram av pedagoger och koreografer med stor erfarenhet av barndans. Därför håller lektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var ditt barn dansar.

Instruktörerna har genomgått gedigen grundutbildning och behöver licens för att undervisa. De deltar också i kontinuerlig fortbildning minst 1 gång per år. Alla som arbetar med Funkykidz-eleverna delar grundsynen att varje barn skall känna glädje och gemenskap. De vill stärka barns tilltro till sin egen förmåga och bygga på positiv bekräftelse.

På Funkykidz danslektioner är barnens upplevelse i centrum. Detta har gjort Funkykidz till landets största dansskola. Nu ger man även barnen möjlighet att dansa hemma mellan lektionerna. Alla barn som dansar hos oss får tillgång till Funkyhitz som finns på vår hemsida.

Funkykidz har sin egen musik

Amy Diamond, FunkyKidzI januari 2011 släppte Funkykidz den första samlingen av låtar i serien Funkykidz Hitz. I samlingen finns all musik från kurserna. Martina Engdegård, Funkykidz grundare säger att:

”Vi har länge arbetat för att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna, och nu är det möjligt.”

För Funkykidz har musiken alltid varit viktig. Den är noga framtagen för att den är nyckeln till en bra lektion. Hos Funkykidz dansar man till musik som barnen verkligen gillar!

Musiken är framtagen i samarbete med Heart Attack Music och John Ballard som står bakom låtar åt artister som Mojje, Ace of Base och Bubbles. Ambitionen är att skapa en internationellt gångbara låtar som dessutom är specialanpassad för Funkykidz.

Amy Diamond sjunger Funkykidz-låten

En av barnens största favoriter, Amy Diamond, är med på en av Funkykidz låtar. Amy har tidigare varit med flera gånger i Funkykidz-sammanhang, bland annat uppträtt på avslutningsshower tillsammans med barnen. Nu framför hon hiten ”Vi är med i Funky” som är en specialskriven låt för Funkykidz. 

Funkykidz dansskola finns på 120 orter i Sverige.Läs mer om Funkykidz
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.