Visa kurser.se som: Mobil

Landskapsfotografering

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
4 veckor
1 995 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Fotokurs på distans - Lär dig se ditt landskap

Fotokurs

Genom denna fotokurs på distans får du lära dig nya tekniker för att fånga dynamiska landskapsbilder. Här får du möjlighet att utveckla din personliga vision och upptäcka nya sätt att se ett landskap. Vi visar hur man kan skapa ett djup i en tvådimensionell bild. Vi tittar på kompositionsregler som tredjedelsregeln, linjer och mönster.

  • Vilket ljus är det bästa för landskapsfotografering? 
  • Vilka avstånd kan vi fotografera från? 
  • Hur kan landskap se ut i skymning och natt?

Kursupplägg
Kursen är upplagd så att varje vecka varvar vi teori med videofilmer och till varje veckas genomgång hör en veckans övningsuppgift som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren. Läraren finns som support via mail dygnet runt under hela kursen.

Kursen är på distans och helt på Internet. Kursen är mycket övningsinriktad och består av olika inlämningsuppgifter som kommenteras av läraren.

Målgrupp

Kursen riktar sig till både nybörjare, entusiaster och erfarna fotografer som kanske inte gått på djupet tidigare med sina landskapsbilder. För att gå den här kursen bör du ha gått Digitalfoto Grund eller ha motsvarande kunskaper sedan tidigare.

Diplomering

Deltagaren som har genomgått kursen får ett diplom skickat med posten. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den fotokurs du har gått och behärskar kameran samt tillhörande teknik.

Kostnader

1 995 kr inkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Landskapsfotografering.

Distansskolan.se

GRAFISKA ONLINEKURSER NÄR DU VILL

Unik och personlig rådgivning och hjälpKurser – Övningsuppgifter – Supportforum – Livesända videoträffar och mycket mer! Allt samlat på ett ställe! Onlinekurser när du vill och har tid. Du loggar in när du vill under hela din medlemsperiod. Kurserna visas...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Tel: 08-406 00 30
Mobil 0709 39 14 25
distansskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Landskapsfotografering!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer