Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Chakra Meditation

Dansskolan Yogansa
Kursinformation
Kungsholmen
15 tillfällen
2 250 SEK

Kursbeskrivning

Under denna kurs får du verktyg som hjälper dig att balansera dina chakran. Hur just du upplever en obalans varierar, det kan kännas av rent fysiskt och vara en långvarig blockering sen barndomen, eller så kan det vara något som hänt under dagen som ger en tillfällig spärr eller känsla av smärta, som behöver lösas upp.

Var och en har sin egen resa och kommer att möta sig själv på olika sätt. Vi hoppas att denna kurs ger dig vägledning till att förstå dig själv bättre, och därmed få verktyg som kan skapa lugn och harmoni i vardagen alla dagar i veckan.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs för att delta.

Kursledare

Julia Nilsson har erbjudit soundhealing i Bali, Storbritannien och Sverige. Hon bor i Stockholm där hon bedriver grupp- och privatsessioner inom både yoga och soundhealing. Hon använder shamanska instrument såsom singing bowls, havstrummor, shamansk trumma, Percussion instrument, regnrör och vindspel. Hon använder också sin röst genom toning, tibetansk throat singing, övertoning och naturljud som är kopplade till universums helande frekvenser och vibrationer.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Chakra Meditation.

Dansskolan Yogansa

Dansskolan Yogansa

Dansskolan Yogansa - Danskurser för alla

Dansskolan Yogansa är en dans- och yogastudio där du är välkommen oavsett om du är gammal eller ung, nybörjare eller fortsättare. Under danskurserna fokuserar du på skratt och glädje samtidigt som du får en frisk kropp och ett starkt sinne....


Läs mer och visa alla kurser med Dansskolan Yogansa

Kontaktuppgifter till Dansskolan Yogansa

Dansskolan Yogansa

Pipersgatan 26
112 28 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Chakra Meditation!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser