Coachande Ledarskap

CoachMastery, Rikstäckande
Pris
46 250 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Pris
46 250 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Skräddarsydd utbildning - Coachande Ledarskap

Coachande Ledarskap/Coachande Förhållningssätt är skräddarsydda utbildningar för organisationer som vill kompetensutveckla sina chefer, ledare och medarbetare i Professionell Coaching och dess kärnkompetenser och metoder och få samtals- och förflyttningsverktyg.

Vi har lång erfarenhet av detta och lyssnar in er och era behov så att det ger er det ni behöver för att stärka och utveckla er organisation, verksamhet och professionalism. Utbildningen lämpar sig för alla yrkesgrupper, professioner och branscher. Vi anpassar utbildningen efter er verksamhet och skapar tillsammans med er den design som ger er mest. Vi kan inkludera metoder och modeller från Coachande Handledning och dess systemiska perspektiv för de verksamheter där dessa kunskaper passar in t ex för er som arbetar med 3:e person såsom chefer över chefer, HR, verksamhetsutvecklare, rådgivare etc. Vi kan också erbjuda utbildning i Transformations- och förändringsarbete, Kulturutvecklingsarbete, Feedback/Feedforward kultur, Coachande Konfliktutveckling och svåra samtal.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Chefer och ledare; både blivande, nya och mer erfarna har glädje av denna utbildning.

Kursinnehåll

 NI FÅR

I varje del i våra utbildningar får deltagarna teorier, metoder, modeller, tekniker och verktyg. I alla utbildningar gör vi demos av olika metoder, tekniker och verktyg. Vi tränar mycket och utgår från er verklighet och verksamhet, allt i enlighet med AGES-metoden för vuxet lärande, David Rock et al. Vi har en andragogisk (vuxenfokus) lärmetod där vi samskapar och använder gruppens kunskaper och erfarenheter för att lära nytt och inkludera det i befintliga kompetenser, förmågor och beteenden. Allt för att lärande ska vara inspirerande, värdeskapande och motiverande I alla våra utbildningar stärks och förankras deltagarens läroprocess med individuella mentortimmar eller i mindre lärgrupper, antingen coachande sådana eller handledande.

  • Gedigna kunskaper från ett ICF (International Coach Federation) ackrediterat
  • Coachutbildningsföretag med högt certifierade coacher
  • Flera coachkompetenser samt skarpa ledar- och samtalsverktyg
  • En djupare utveckling av din självmedvetenhet och ditt inre- och yttre ledarskap
  • En utmanande reflektion av dina beteenden på arbetet och i ditt ledarskap samt ökad
  • förståelse för dina styrkor och överstyrkor
  • Mer kunskap om drivkrafter, potential och hur vi förflyttar oss för att nå våra mål mest effektivt, Energy management, Transformational Coaching, Growth Mindset m.m
  • Certifieringstimmar (CCEU-poäng) hos ICF

ORGANISATIONEN FÅR

Ökad kunskap i professionell coaching, coachande förhållningssätt/coachande ledarskap och fördjupad kommunikationskunskap och ett Growth Mindset. Gedigen och praktisk kompetensutveckling. Medarbetare med ett fördjupat lyssnande, vassare framåtsyftande frågor, tydlig samtalsmetodik och med tydligare kommunikation samt med verktyg för att leda mot mål samt engagera och motivera medarbetare genom att väcka deras förmåga att ta ansvar.

Kostnader

PRIS
37 000 exkl moms.

AVBOKNINGSVILLKOR

Vid avbokning senare än 4 veckor före utbildningens start debiteras 50 % av totalt pris. Vid avbokning senare än 2 veckor före utbildningens start debiteras 75% av totalt pris. Vid sjukdom går det bra att boka om sig till en senare utbildning (inom 2 år). 

Kursledare

Våra utbildare: Britt Weide (MCC), Camilla Jalkell Lindberg (PCC), Ann Kellheim (MCC) och Anette Rehnström (PCC)

Ann är en trygg, äkta, intuitiv och inkännande coach som brinner för att du som kursdeltagare och kursdeltagare ska hitta, acceptera och vara den du inners inne är. Ann har lång erfarenhet av att stötta människor i just dessa frågor. Ann är en mycket uppskattad utbildare som inspirerar, utmanar och delar med sig av bred och djup kunskap inom coaching, beteendevenskap, högsensitivitet och HR-erfarenhet.

Anette(Nettan) är vår nyfikna, pigga och inspirerande coach och utbildare. Med kraft, lekfullhet, stor förståelse och empati coachar hon sina klienter till att växa, utvecklas och nå sina egna framgångar. Nettan är vår NLP-specialist och NLP-trainer som med sin passion och vassa verktyg inspirerar och förflyttar både klienter och deltagare. Hon har i nuläget en PCC men är på väg till en MCC.

Camilla har arbetat med coaching sedan 2007. Hon en trygg, lugn och strukturerad coach som skapar en tillåtande miljö där hennes klienter kan vara äkta samtidigt som hon utmanar med sin milda bestämdhet. Med egen ledarerfarenhet och många års erfarenhet av att arbeta med chefer och ledare, är Camilla också en uppskattad coach för ledare och executives. Camilla har bott i flera länder och arbetat i internationella miljöer under många år. Hon har idag en PCC certifiering men blir kort klar med sin MCC. 

Britt är vår mest erfarna coach. Hon har varit coach sedan 2005 och redan från början månat om och utvecklat både sin egen kompetens såväl som professionen coaching genom att varit med i ICF Sveriges styrelse och Etiska Råd. Hon har en MCC sedan 2013 och har coachat och utbildat över 1000 personer. Britt är uppskattad för sin ambitiösa, stabila och kraftfulla energi som hon balanserar med värme och klokskap.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Coachande Ledarskap och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.