Yoga Flow

SV Väst, i Åmål
Längd
10 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 100 SEK
Nästa kurstillfälle
17 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 100 SEK
Nästa kurstillfälle
17 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Yoga Flow
Yoga Flow (60min) - Bli ett med din kropp och lär känna ditt andetag. Genom rörelse, vila och olika andningstekniker skapar vi möjligheter för kroppen att kommunicera med nervsystemet. Via långsamma rörelser får du utmana din kropp på en nivå som är gynnsam för dig och dina behov för att så småningom avrunda med återhämtning i form av restorative yoga.

Cirkelledare
Malin Tennent har lång erfarenhet som yogalärare och har varit verksam och utbildat sig inom yoga utomlands. Idag bor Malin i Laxarby och hon driver ett företag som heter Soulgarden.
Utbildningar
Stiftelser TT - 200 timmar YA - Ashtanga Vinyasa & Yin Yoga 2015
Stiftelser TT - 200 timmar YA - Power Vinyasa 2016
Avancerad TT - 300 timmar YA - Rocket, Yin Yoga, Tripsicore 2016
Avancerad TT - 100 timmar YA - Mandala Vinyasa & Shamanism 2018
Barnyoga - 20 timmar YA 2021
Du kan gå in och läsa mer om Malin på hemsidan soul-garden.se, hemsidan är på engelska men Malin är född och uppvuxen i Sverige.

Bra att veta
Yogamatta, block och filtar finns på plats att låna. Går bra att ta med egen yogamatta om du vill. Ta med vattenflaska. Tänk på att ta på mjuka och rörliga kläder. Det kan vara skönt att ta på varma strumpor och tröja vid avslappningen.

Anmälningsinformation
För mer information kontakta oss: mail maria.kuhne@sv.se telefon 010-330 09 27

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse 1-2 veckor innan kursstart.

Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.
Veckodag: Tisdag
Tid: 18:45-18:45
Ledare: Malin Tennent
Lokal: SV, Norra Långgatan 19

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

17 september, 2024

  • Kurs
  • Åmål
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans vision är ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen organisation med bred folkbildningsverksamhet över hela landet. Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights