West Coast Swing - intensivkurs

SV Väst, i Lilla Edet
Längd
7 timmar på 1 tillfällen
Pris
325 SEK
Nästa kurstillfälle
5 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
7 timmar på 1 tillfällen
Pris
325 SEK
Nästa kurstillfälle
5 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

West Coast Swing - intensivkurs

Välkommen till en härlig och intensiv dag.

West Coast Swing (WCS) är en modern partnerdans från Kalifornien, som dansas till ett brett utbud av musik såsom pop, R'n'B, hip hop och blues.

När man förstår tekniken och de olika turer som dansen bygger på finns det stora möjligheter för att improvisera. Detta har gjort West Coast Swing till en fantastiskt uppskattad dansstil, den sprider sig snabbt över hela världen. Man kan hitta många klipp på sociala medier där duktiga dansare improviserar med stor variation och lekfullhet.

Vi kommer att hålla till i Kulturhuset Eden och har bjudit in in två fantastiska danslärare från Göteborg, Lina och Jannis. Det är en ära att få ha dem här i Lilla Edet. Lina och Jannis har dansat West Swing i över 10 år och håller även kurser i Göteborg..
Veckodag: Lördag
Tid: 13:00-18:00
Lokal: Göteborgsvägen 61

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

5 oktober, 2024

  • Kurs
  • Lilla Edet
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans vision är ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen organisation med bred folkbildningsverksamhet över hela landet. Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights