Spela magic the gathering

SV Väst, i Hunnebostrand
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
150 SEK
Nästa kurstillfälle
6 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
150 SEK
Nästa kurstillfälle
6 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Magic för nybörjare och återvändare
Under kursen kommer du att få lära dig att spela Magic The Gathering. Det ursprungliga samlarkortspelet där varje spelare har varsin kortlek med magier och varelser som man svingar mot varandra. Ni kommer att få lära er hur man läser korten, hur kortens effekter är formulerade, vad keywords är och såklart olika format/speltyper.

Kursinnehåll
Vi kommer börja enkelt med en introduktion med formatet jumpstart och kommer för varje vecka lära oss om andra format så som Pioneer, Modern och såklart Commander.

Studiematerial
Jumpstartpaket till första gången. Går att köpa på plats för 150kr, men går även bra att beställa eget och ta med. Tänk bara på att inte öppna paketen innan kursstart så det blir lika stor överraskning för alla.

Cirkelledare
Erik Dahlgren är sedan ett år tillbaka en återvändare till spelet efter ett långt uppehåll. Han sitter också med i styrelsen för Sotenäs Spelsällskap vars mål det är att göra Magic, DnD, NERF och andra typer av spel tillgängligt för alla!

Bra att veta
Ingen tidigare erfarenhet behövs, men man bör kunna läsa engelska eller åtminstone förstå engelska. Kursen utvecklas enligt deltagarnas önskemål om vad de vill lära sig.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare
Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Cirkeln arrangeras i samarbete med Sotenäs Spelsällskap
Lär mer om deras aktiviteter deras Facebook.

Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.

Veckodag: Fredag
Tid: 20:00-23:00
Lokal: Parkgatan 1

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

6 september, 2024

  • Kurs
  • Hunnebostrand
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans vision är ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen organisation med bred folkbildningsverksamhet över hela landet. Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights