Mobil: android

SV Väst, i Sotenäs
Längd
15 timmar på 5 tillfällen
Pris
650 SEK
Nästa kurstillfälle
2 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
15 timmar på 5 tillfällen
Pris
650 SEK
Nästa kurstillfälle
2 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Mobil – android
Har du en android smart telefon och vill lära dig mer om telefonens olika funktioner så som ändra ringsignal, lägga in kontakter och skicka meddelanden. Vi går även igenom olika appar som swish, bank ID, parkeringsappar och Västtrafik ToGo?

Kursinnehåll
Det blir genomgångar av telefonens teknik, funktioner och möjligheter. Vi pratar om säkerhet och källkritik på internet. Som deltagare har man möjlighet att forma delar av kurstillfällena med de man behöver hjälp med eller de man vill lära sig mer om.

Studiematerial
Du kommer få ett kompendium vid första träffen som ni kommer utgå ifrån hela kursen. Du behöver ha med dig din mobiltelefon, laddare och lösenord. OBS!! Denna kurs är endast för android mobiltelefoner av märket Samsung, Motorola, Nokia och Huawei. Detta är viktigt då studiematerialet anpassat efter androids layout.

Bra att veta
Ingen tidigare erfarenhet behövs, vi går igenom grunderna tillsammans och anpassar cirkeln så gott de går efter gruppens behov.
Önskar du en datacirkel för nybörjare kontakta Jenna Wennberg på 010-33 00 922

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 6 anmälda deltagare
Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.

Veckodag: Måndag
Tid: 12:00-14:15
Lokal:

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

2 september, 2024

  • Kurs
  • Sotenäs
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans vision är ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen organisation med bred folkbildningsverksamhet över hela landet. Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights