Kreativt skriavande; skriv ditt liv

SV Väst, i Strömstad
Längd
12 timmar på 6 tillfällen
Pris
1 950 SEK
Nästa kurstillfälle
25 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar på 6 tillfällen
Pris
1 950 SEK
Nästa kurstillfälle
25 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Har du en hög dagböcker liggande i byrålådan? Eller har du tankar på att skriva om ditt liv för dina barn och barnbarn? Eller kanske för dig själv, för att få perspektiv på livet? Eller vill du skriva om någon annans liv? Har du hittat en intressant person i ditt släktträd, eller kanske vill skriva din släkts historia? Då är detta kursen för dig! På ett varligt och inkännande sätt bygger vi våra historier. Tillsammans stöttar och peppar vi varandra och ger återkoppling under skrivandets gång.
Cirkelledaren Malin Storm vet att skrivande kan vara skrämmande. ”Inte kan väl jag skriva?” Men det kan du. Alla som har intresset kan utveckla sitt skrivande. Skrivande är kommunikation, med sig själv och andra. Kursen ligger varannan vecka för att ni som vill skriva hemma mellan gångerna ska ha god tid till detta.

Cirkelledare
Malin Storm driver Storm skrivbyrå i Strömstad. Hon är utbildad inom kreativt skrivande på universitet och är skrivvägledare i Write Your Self-metoden. Malin är legitimerad lärare med lång erfarenhet av att jobba med både unga och vuxna. Hon har varit cirkelledare på SV tidigare och även hållit i skrivarkurser i annan regi. Malin har givit ut två böcker, en ungdomsdeckare och en reportage- och kokbok, med titlarna Kosternattens hemlighet och Kosterlamm En matlogg. För mer information och kontaktuppgifter se www.stormskrivbyrå.com.

Bra att veta
Lokalen är handikappsanpassad

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 7 anmälda deltagare
Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Veckodag: Onsdag
Tid: 16:30-17:00
Lokal: Västra klevgatan 7

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

25 september, 2024

  • Kurs
  • Strömstad
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans vision är ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen organisation med bred folkbildningsverksamhet över hela landet. Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights