Biodling fortsättningskurs

SV Väst, i Stenungsund
Längd
18 timmar på 6 tillfällen
Pris
950 SEK
Nästa kurstillfälle
8 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
18 timmar på 6 tillfällen
Pris
950 SEK
Nästa kurstillfälle
8 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

En utvecklingsmöjlighet för dig som biodlare
Kursen vänder sig till dig som har gått nybörjarkurs i biodling och vill fördjupa dina kunskaper för att utvecklas som biodlare. Det är bra om du har kommit i gång som biodlare och haft bi under minst ett år.

Kursinnehåll
Kursen innehåller fem träffar och kommer i huvudsak att bestå av diskussioner utifrån de erfarenheter deltagarna har. Detta gör att deltagarna själva kan påverka innehållet i kursen. Förslag på ämnen som kommer att tas upp: invintring, övervintring, vårutveckling, svärmförhindran, varroaproblematiken.

Studiematerial
Vi utgår från boken ”Mina första år som biodlare”, men har du andra biodlarböcker så som exempelvis ”Bin till nytta och nöje” eller ”Boken om biodling” så fungerar de också.

Anmäl behov av studiematerial
Ange i anmälan om du behöver "Mina första år som biodlare" så kan vi beställa den inför kursstart till en kompletterande kostnad.

Cirkelledare
Ann-Britt Carlson, Stenungsunds biodlareförening

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid fem anmälda deltagare. Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Cirkeln arrangeras i samarbete med
Stenungsunds biodlareförening

Veckodag: Tisdag
Tid: 20:00-21:30
Lokal: C W Borgs Väg 4

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

8 oktober, 2024

  • Kurs
  • Stenungsund
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans vision är ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen organisation med bred folkbildningsverksamhet över hela landet. Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights