Akvarellmålning Mellerud

SV Väst, i Mellerud
Längd
24 timmar på 8 tillfällen
Pris
1 200 SEK
Nästa kurstillfälle
19 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar på 8 tillfällen
Pris
1 200 SEK
Nästa kurstillfälle
19 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

I alla tider har människor haft ett stort behov av att uttrycka sig i bilder, färg och form. Motiven finns överallt, det är bara att se sig omkring! Eller så finns de på närmare håll - i din egen fantasi.

Nybörjarkurs
Pröva på olika tekniker inom akvarellmåleri. Hos oss kan du utforska dina egna färdigheter.

Studiematerial
Ta med egen akvarellfärg, penslar och akvarellpapper.

Ledaren WIESLAWA FOSTER JOHANSSON
Hej och välkomna till min akvarellkurs i Mellerud!
Jag älskar att jobba med skulptur, måleri och grafik. Naturen vid kusten, blommor och andra växter har alltid varit min inspirationskälla. Det har avspeglat sig främst i min grafik och mitt akvarellmåleri.
Jag har gått en femårig konstutbildning i Polen och varit med på olika konstkurser i Sverige, bland annat på Gerlesborgsskolan och Folkuniversitet i Göteborg liksom en grafisk kurs på Konstgrafiska i Vänersborg.
Mina verk har ställts ut i Polen på olika platser, i Göteborg, Vänersborg, Uddevalla (på Konstfrämjandet - Konst och Form), liksom i Trollhättan och Mellerud. Jag har varit med på Dalslands Konstvandring många gånger.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 6 anmälda deltagare
Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar. Kursen startar så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.

Veckodag: Torsdag
Tid: 12:00-13:15
Lokal: Storgatan 10

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

19 september, 2024

  • Kurs
  • Mellerud
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans vision är ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen organisation med bred folkbildningsverksamhet över hela landet. Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights