Lär dig mer om serieodling med Rödjans lilla gröna

SV Skaraborg, i Töreboda
Längd
3 timmar på 1 tillfälle
Pris
300 SEK
Nästa kurstillfälle
28 februari, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 timmar på 1 tillfälle
Pris
300 SEK
Nästa kurstillfälle
28 februari, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Drömmer du om att bli mer självförsörjande? Vill du kunna ta ut flera skördar under säsongen på den odlingsytan du har idag? Vill du kunna skörda färska grönsaker under hela året?

Under denna studieträff får du följa odlingsåret för att lära dig ta ut flera skördar under hela året. Man behöver inte ha ett stort trädgårdsland och flera växthus för att odla för självhushållning. Det du behöver är en odlingsstrategi för att kunna ta ut flera skördar på den odlingsytan du har. På denna studieträff får du mina bästa tips på hur du kan planera din odling och när du behöver göra dina sådder för att få ut så mycket skörd som möjligt.

Kursledare är Julia Persson som driver Rödjans lilla Gröna. Hon var tidningen Lands stora odlarvän 2023 och är certifierad kursledare. Du hittar mer information om Julia och Rödjans lilla Gröna på www.rodjanslillagrona.se.

Vi arrangerar tre föreläsningar med Julia i Töreboda under vårterminen. Anmäler du dig till alla tre betalar du endast 700kr istället för 900kr som är det ordinarie priset. Uppge det i så fall vid anmälan.
Veckodag: Onsdag
Tid: 18:00-20:15
Ledare: Julia Persson
Lokal: Östra Torggatan 11
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

28 februari, 2024

  • Kurs
  • Töreboda

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Lär dig mer om serieodling med Rödjans lilla gröna och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Skaraborg
Grönelundsgatan 4
521 35 Falköping

Studieförbundet Vuxenskolan Skaraborg 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Skaraborg

Highlights