Älskade änglahund - bearbeta sorgen efter ett husdjur som gått bort

SV Skaraborg, i Götene
Längd
10 timmar på 5 tillfällen
Pris
1 495 SEK
Nästa kurstillfälle
3 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar på 5 tillfällen
Pris
1 495 SEK
Nästa kurstillfälle
3 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Många är vi som lever med saknaden av ett älskat husdjur som inte längre finns med oss. I den här cirkeln får du genom övningar och samtal ett forum för att minnas och verktyg att hantera sorg och saknad efter ditt husdjur.

Ledare Eva-Lena Svensson från Hundens Tasseria är diplomerad hundinstruktör och utbildad i etologi och djurskydd. Hon har också skrivit boken "Älskade änglahund", en bok som genom minnen och kärlek guidar genom läkeprocessen efter ett älskat husdjurs död. Boken kommer att utgöra grunden för cirkeln och ett eget exemplar att fylla i ingår i deltagaravgiften.

Gruppen kommer att träffas vid 5 tillfällen för att samtala och gå igenom bokens olika delar. Mellan tillfällena ges möjlighet till reflektion och att samla ihop minnen att dela vid nästa tillfälle. Start sker vid 4 anmälda deltagare, gruppen blir inte större än 10 personer. Sista anmälningsdag är den 20 september.

Varmt välkommen du som sörjer ett älskat husdjur, eller du som vill känna dig bättre förberedd för den dagen då ditt husdjur inte längre finns med dig.
Veckodag: Torsdag
Tid: 18:00-19:45
Lokal: Torget 6
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

3 oktober, 2024

  • Kurs
  • Götene

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Älskade änglahund - bearbeta sorgen efter ett husdjur som gått bort och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Skaraborg
Grönelundsgatan 4
521 35 Falköping

Studieförbundet Vuxenskolan Skaraborg 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Skaraborg

Highlights