Visa kurser.se som: Mobil

Hur och till vad kan jag använda mitt Bank-id? Föreläsning

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Lund
2 timmar
2020-04-14 15:30
50 SEK

Kursbeskrivning

Hur använder jag mitt bank-id? Vad ska jag med ett mobilt bank-id till? Hur fungerar Swish? Ta chansen och lär dig mer om hur de nya banktjänsterna fungerar. Anmäl dig och ta med dig din egen laptop, platta eller mobil och kom igång. Du måste ditt bank-id med dig.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs bara ren nyfikenhet! Frågor välkomnas!

Kursledaren
Alla våra ledare har adekvat ämneskunskap och gedigen erfarenhet av data- och vuxenutbildning. De har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning, eller motsvarande. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange MEDBO1 som "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytan

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Hur och till vad kan jag använda mitt Bank-id? Föreläsning.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Hur och till vad kan jag använda mitt Bank-id? Föreläsning!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner