Öppen bebis & föräldragrupp på Hang Out

Längd
40 timmar
Pris
0 SEK
Längd
40 timmar
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Är du nybliven mamma och skulle behöva lite social samvaro med andra nyblivna mammor? Nu drar vi igång en öppen bebis & föräldraverksamhet på Hang Out. Anmäl ditt intresse för att vara med från start!

Intresselista för en öppen bebis & mammagrupp

För de flesta föräldrar är det en omtumlande upplevelse att få sitt första barn. Fantastiskt men också utmattande. Många som är föräldralediga med sin bebis uttrycker en viss känsla av att bli isolerad i sitt hem. 

Nu testar vi en ny verksamhet på Hang Out. En chans för dig som är nybliven mamma att kunna ta med sin bebis och låta barnet leka i en mysig miljö, samtidigt som du får diskutera funderingar runt det nya föräldraskapet med andra i samma situation.

Vi kommer att dra igång gruppen när det kommit in tillräckligt många anmälningar. Tanken är att gruppen ses 1 gång/vecka - när man själv har lust och tid. Det kommer att vara helt gratis att använda lokalen och det finns möjlighet att värma mat, byta blöjor och ta med sig egna leksaker.

Prel datum och tid
Tisdagar mellan 09:00-12:00  
Första tillfället: 16 april 

Anmäl dig här i eventet så hör vi av oss när vi fått ihop en grupp! Sprid gärna ordet till andra mammor som kan vara intresserade. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Öppen bebis & föräldragrupp på Hang Out och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Syd
Rödkullastigen 2
21457 MALMÖ

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights